В тежки времена семейството би трябва да се подкрепя, но невинаги става така. След автомобилна катастрофа 40-годишният Тиан Хайченг от Китай остава парализиран и съпругата му, с която били женени от 7 години, го напуснала. За негово щастие, не всички му обърнали гръб.

Тиан останал парализиран от гърдите надолу, след като таксито, в което се возел, катастрофирало през март 2016 г. Съпругата му го напуснала само два месеца по-късно, взимайки със себе си големия им син. „В онзи ден ми каза, че отива при майка си за няколко дни, но така и не се върна, а взе със себе си и сина ни“, казва Тиан. Дъщеря им обаче остава при него. Откакто майката ги напуска, Джиа Джиа се грижи за баща си.

Всеки ден Джиа става в 6 сутринта и преди училище помага на баща си да си измие зъбите и лицето. Масажира и мускулите на краката му. „Да се грижа за татко изобщо не ме изморява“, казва 6-годишното момиченце.

Докато е на училище, за баща ѝ се грижат баба ѝ и дядо ѝ, които са фермери. Когато Джиа се прибере, тя храни баща си и му помага да се придвижва с помощта приспособление, което сами са си направили.

Джиа дори бръсне баща си: „В началото не знаех как и затова порязвах татко, казва тя. Но татко ми каза, че не боли. Вече съм много добра в бръсненето и баба ми казва, че бръсна брадата му много гладко.“

Когато я питат за майка ѝ, Джиа Джиа казва, че не ѝ липсва, защото не се е грижила за баща ѝ, но казва, че брат ѝ много ѝ липсва: „Бяхме много близки“, казва Джиа.

Вижте част от ежедневието на Тиан и Джиа Джиа в този клип: