Ако една жена се интересува от мъж, тя прави всичко възможно да му угоди. И по пътя той прави много често срещани грешки. Резултатът е бърза раздяла и неуспешна връзка.

Мъжът започва да се затваря

Когато мъжът има жена, животът за него продължава: Има работа, бизнес, хобита, независимо дали е спорт, риболов или лов.

Ако едно момиче харесва момче, ситуацията е точно обратната. Тя забравя за собствените си интереси и жертва всичко в името на любимия си: Изоставя хобитата си, приятелите си, на работа мисли само за него, тоест се разтваря в мъж. Подобно поведение може да доведе до раздяла. Мъжът вижда, че една жена е твърде натрапчива, тя няма собствени хобита. Той може да се страхува от тази самоувереност и ще се опита да се махне от живота ѝ.

Опитва се да покаже най-добрата си страна

Една жена облича красиви тоалети, прави прическа, прави тържествен грим за всяка среща и говори много за себе си. Един мъж разбира какво е интересно за него и тя иска да му угоди на всяка цена.

Но по-силният пол се стреми да завладее. И в този случай всичко е ясно: Инициативата идва от жената и не са необходими усилия, за да я покорите. Това е фатална грешка на много момичета, способна да разруши започваща връзка.

Опитва се постоянно да говори за проблемите си

Темата на разговора може да бъде лош предишен съпруг или гадже, висок наем за нает апартамент или процент на ипотека. На много момичета изглежда: Ако се оплаквате от трудностите си, мъжът ще ви съжалява.

Но се случва точно обратното. Човекът си създава мнение, че ти си "мис проблемна". Разбира се, че трябва да се грижи за вас, но ако току-що сте започнали да се срещате, не трябва да „зареждате“ мъжа с вашите проблеми. Бонбонено-букетният период е времето, когато всичко е красиво и сладко и няма нужда да го засенчвате с ежедневни проблеми.

Опитва се да угоди на всички

Една жена се стреми да сподели с мъжа всичко от неговия бизнес до най-голямата му страст. Ако едно момче обича планинското катерене, едно момиче също катери планини, дори ако никога не е живяло на палатка или е тренирало.

Една жена се опитва да угоди на мъжа, за да му се хареса казва: „Защо да ходя на ресторант? Хайде да отидем у нас, ще сготвя. И веднага се опитва да стане добра, измисля варианти, където ще бъде по-лесно за партньора ѝ.

Непретенциозността на жената поражда разбиране у мъжа, че тя се чувства удобно, няма да иска много пари, няма нужда да инвестира в нея. И може да има два варианта за развитие на отношенията.

Първо: Мъжът не харчи пари за жена, така че не се страхува да я загуби и може да се откаже при първа възможност. И другият разбира, че има нужда от такъв спътник. 

В бъдеще, когато започнат да живеят заедно и да изградят семейство, се оказва, че жената се нуждае от по-хубав апартамент и да ходи на почивка няколко пъти в годината. На тази основа могат да възникнат конфликти, тъй като първоначално момичето се показа по-скромно и непретенциозно.

Започва да изгражда връзка с мъжа, който харесва в главата си

Момичето току-що започва да се среща с човек, но вече знае как ще кръсти общите им деца, как ще се срещне с майка му, къде ще живеят ... С други думи, тя е пълна с фантазии и мечти!

Но имайте предвид, че може да не сте съгласни по битови или други въпроси. Отнема време, за да разберете дали сте подходящите един за друг. Най-добре е да изберете партньор и за това трябва да погледнете мъжа, за да разберете дали е възможно да изградите съвместен живот с него. Може да се хареса на мнозина, но не всеки е подходящ за дълга, сериозна връзка.

Много SMS-и, съобщения, обаждания

Жените стават твърде много в живота на мъжа. Тя веднага заявява неговото статукво, ревнува го и почти забранява да се заглежда по други момичета, въпреки че младият мъж все още не ѝ е обещал нищо. Това също може да доведе до бързо прекъсване на отношенията и дори няма да разберете защо се е случило.

Дори ако наистина сте харесали мъж, не се опитвайте да му угодите, да станете най-добрият за него и това, което не сте. Не го притискайте, ако не е обещал нищо.