Всички искаме да станем част от прекрасното приключение, наречено любов. Когато започнем една връзка, винаги имаме някакви очаквания. Често някои от тях не отговарят на реалността, а това ни притеснява, но не бива. Ето какво е нормално да искаш от една връзка, защото е неизменна част от нея:

1. Уважение

Ако половинката ти се интересува от теб, ще се отнася само и единствено с уважение. Той ще те изслушва, ще приема изборите ти и начина ти на мислене.

2. Общуване

За да сработи една връзка, в нея трябва да има добра комуникация. Нормално е да очакваш партньора ти да ти споделя своите чувства и желания. Това не се отдава на всеки, но е важна част от отношенията в една двойка.

3. Отговор на съобщенията ти

2019-та година е. Време е да спрем с тези игри. Време е да се откажеш да чакаш той да ти тоговори. Истината е следната:

Ако харесваш някого, то трябва да му го покажеш. Ако си разстроена, кажи го. Ако нещо те мъчи, сподели. Ако някой ти пише, отговори му.

Не се примирявай с човек, който не се отнася правилно към теб. Откажи се от чакането и продължи напред. Заслужаваш много повече.

4. Време

Когато си във връзка, е важно да отделяш време за половинката си и обратно. Това време трябва да е качествено. Не бива да съжаляваш, че го искаш. Не се бори, за да си част от нечий живот, защото това само показва, че връзката, в която си, няма бъдеще.

5. Внимание

Спри да се извиняваш, че искаш да си с него. Не се моли за внимание. Ако някой иска да е с теб, ще го покаже. Ако си с човек, който не го прави, продължи без него. Човешко е и не те прави лоша.

6. Любов

Когато си във връзка, трябва да се чувстваш обичана през цялото време. Любовта е нещо, което се появява естествено. Тя не е перфектна, защото ние не сме. Тя ни дава сигурност, подкрепа и щастие.

Не се примирявай с връзки, които не те вдъхновяват и мотивират, в които не получаваш правилно отношение. Заслужаваш много повече. Ако още не си го открила, не се отказвай.