Когато растем, всеки ти казва, че ще разбереш, когато срещнеш Единствения.

Един ден ще го осъзнаеш и няма да имаш никакво съмнение.

Разбира се, това не важи за всеки. Знаем, че любовта невинаги е толкова проста, но можем ли да кажем, че половинката ни е любовта на живота ни? Да, но повечето хора не го осъзнават.

Този, с когото имаш най-голяма химия, невинаги е той. Онзи, който смяташ за сродна душа, също не е. Не този, който е бил до теб винаги, ще е твоята вечна любов, нито този, който срещаш от години.

Да, някой от тях може да е, но не това ще ти подскаже, че е той.

Има само един начин да разбереш това и той е, когато партньорът ти те кара да бъдеш най-добрата своя версия. Разликата между токсичната връзка и добрата е точно тази, а не химията.

Не е важен човекът, а как той те кара да се чувстваш.

Любовта на живота ти е онзи, който те кара да се чувстваш най-добре, който те кара да бъдеш естествена. Той е човекът, който те кара да се чувстваш обичана. Когато това е така, ти ще си на върха на щастието. Тогава ще го осъзнаеш.

Химията е нещо, което лесно може да се появи и да изчезне. Много хора ще искат твоето сърце, но много малко ще го заслужават. Точно те имат силата да те накарат да бъдеш себе си.

Любовта на живота ти няма да е онзи, който ще инвестира цялото си време и енергия във връзката ви, а онзи, който ще те вдъхновява да осъществяваш мечтите си.

Истинската и вечна любов ще те накара да развиваш себе си, а не да полагаш усилия за нещо, което е с по-малка важност.

Това е така, защото в щастливата връзка трябва да растеж и да се развиваш, за да бъдеш себе си. Изправяш се пред страховете си. Трябва да си свободна и да не те спира нищо. Превръщаш се в нов човек, но си повече себе си от преди.

Това не е просто опция, а е целта на връзките. Те не трябва да ни отдалечават от целите ни, а да ни издигнат.