Втората любов...

Тя те учи как да обичаш отново, след като сърцето ти е било разбито. Тя ти показва, че любовта все още съществува и ти си способна да обичаш отново, по-силно, че трябва да имаш вяра в нея, макар и предишната да те е наранила много. Втората любов ще събере парчетата на разбитото ти сърце.

Втората любов ти дава надежда. Надежда, че твоята приказка предстои. Надежда, че раздялата не е край на света и има още много хубави неща. Тя ти показва, че е важно да продължиш напред и да опиташ. Втората любов е светлината в тунела.

Втората любов е по-смела. Тя те учи да прощаваш и да рискуваш, защото си заслужава. Тя показва, че си готова да бъдеш наранена отново. Втората любов те прави по-силна.

Тя те кара да вярваш в това, че за всичко има точно определено време. Защо първият път не се е получило, защо си се влюбила в грешния човек, защо сърцето ти е било разбито и защо човекът, който е казвал, че ще остане, не го е направил. Тя ти дава причината за всичко. Това, че обичаш някого, не означава, че той е правилен за теб. Втората любов дава отговори на всички тези въпроси.

Втората любов придава смисъл на всичко. Тя не е основана на детски фантазии и желания. Тя не е сляпа или токсична. Не е свързана с нереални очаквания. Тя те учи да се доверяваш на интуицията си, да внимаваш и да избереш Единствения, защото той си заслужава. С нея се учиш как да взимаш решенията, защото си зряла, а не самотна.

Втората любов ти показва, че ти можеш да си първия избор на някого, и какво е да получаваш цялата любов на света.