Някой ден ще срещнеш някой, който ще преобърне света ти завинаги. Някой ден ще срещнеш някой, с когото ще споделяш неща, които се страхуваш да изречеш и пред себе си. Някой ден ще срещнеш някой, който ще те накара отново да повярваш в любовта...

Някой ден ще срещнеш някой, с когото ще преплетете мечтите си. С когото заедно ще чертаете целите си. С когото ръка за ръка ще преодолявате трудностите по пътя си.

Някой ден ще срещнеш някой, който ще ти помогне отново да стъпиш на краката си. Отново да разтвориш душата си. Отново да пуснеш на свобода сърцето си.

Някой ден ще срещнеш някой, който ще вярва в теб повече, отколкото ти вярваш в себе си. Ще те харесва повече, отколкото ти харесваш себе си. Ще те обича повече, отколкото ти обичаш себе си.

Някой ден ще срещнеш някой, с когото няма да имаш търпение да споделяш всичко, което се случва в деня ти. Някой, който ще иска да слуша историите ти. Някой, който ще се смее на шегите си.

Някой ден ще срещнеш някой, който ще знае как да пресуши сълзите си. Някой, който ще ти вдъхне смелост да преодолееш страховете си. Някой, който няма да се страхува от слабостта ти.

Някой ден ще срещнеш някой, който ще пази сърцето ти. Някой, който ще го е грижа за чувствата ти. Някой, който ще цени теб. И любовта ти.

Някой ден ще срещнеш някой, с когото ще можеш да бъдеш себе си. 

Някой ден ще срещнеш някой, който ще те накара да разбереш какво ти е липсвало с всички предишни. 

Някой ден ще срещнеш някой, който си е струвал да го чакаш...

Затова, скъпа моя, не плачи, когато мъжете до теб те нараняват. Бъди благодарна, че неподходящите си тръгват и те освобождават. Защото, за да срещнеш този, който е за теб, трябва да изчистиш живота си от тези, които не са за теб!