Остани сама, докато не намериш онзи, който е готов да работи върху връзката ви, може да се справи с всяка една отговорност и знае, че мързелът не е част от нея.

Остани необвързана, докато не се появи човекът, който ще се отнася към теб като с принцеса без да иска нищо обратно, защото го заслужаваш, а той иска само и единствено усмивката ти.

Остани сама, докато не откриеш онзи, който иска да общува с теб, който те слуша, докато говориш, който не поглежда телефона си, когато си в стаята.

Изчакай онзи, който иска да си част от живота му, който ще те кани навън с приятелите му и ще те запознае със семейството му.

Остани необвързана, докато не откриеш онзи, който ще полага усилие и в спалнята, ще се грижи за твоите нужди и ще дава по-често, отколкото получава.

Остани сама, докато не намериш онзи, който ще полага усилия за всяка среща, ще избира мястото и часа внимателно и ще отделя внимание на всеки един малък детайл, макар и да те изведе просто в парка.

Изчакай човека, който ще те обича всеки ден, ще те цени и ще ти го показва, като не те приема за даденост, онзи, който ще ти покаже, че любовта може да е прекрасна.

Остани сама, докато не се появи Той, мъжът, който ще внимава във всеки един аспект от връзката ви, ще ти пише сутрин, за да знаеш, че ти си в главата му и ще ти подарява малки изкушения. Той ще прекарва часове в търсене на перфектния подарък, защото вярва, че заслужаваш най-доброто.

Остани необвързана, докато не откриеш онзи, който ще върши всичките задължения у дома, когато си имала тежък ден и искаш да се отпуснеш, който ще си слага от любимия ти негов парфюм и ще те кара, когато излизаш.

Изчакай онзи, който ще ти звъни, ако ще закъснее, за да не се притесняваш, ще ти прави комплименти всеки ден и ще обожава недостатъците ти.