Тя е типът момиче,  което ще ти даде повече шансове, отколкото вероятно заслужаваш, защото когато показваш своите лошите страни, тя избира да види доброто.

Тя е типът, който ще ти прости лъжите и ще повярва на оправданията ти, защото разбира, че нещата изникват непредвидено и понякога не вървят по план.

Тя е типът, който няма да полудее, ако отмениш срещата, въпреки че ще се разочарова, че не може да те види и да прекара време с теб.

Тя е типът, който ще приеме твоите извинения дори в случаите, когато ти не съжаляваш искрено, защото вярва в добрия човек, който можеш да бъдеш.

Тя е типът, който никога няма да спре да се опитва, защото вярва, че някои хора си струват усилията.

Тя е от типа, на който можеш да разчиташ, тази, която винаги ще бъде там, въпреки че не си ѝ показал същото уважение и ангажираност.

Тя е типът, който ще бъде там, дори когато е заета.

Тя е типът, който ще отговори на съобщенията ти бързо, дори когато ти не го правиш.

Тя е от типа, за който знаеш, че можеш да притежаваш и ще дава, без да очаква нещо в замяна.

Тя е типът, който ще ти даде внимание си, дори да не си го заслужил.

Тя е типът, който ще погледне в отражението си, анализирайки недостатъците си, ще търси има ли нещо нередно с нея, заради хората, които не виждат стойността ѝ.

Тя е типът, който ще каже точно как се чувства и не се извинява за това.

Тя е типът, който живее по правилото: „Отнасяй се към хората така, както искаш те да се отнасят към теб“.

Въпреки че тя има основателни причини да се промени, тя няма да го направи, все още вярва в хората.Тя ще остане точно такава, каквато е.

Тя ще продължи да не се променя. Това, което се променя, ще са хората в живота ѝ.

Защото момичето, което не се променя, е тази, която променя всички около себе си чрез своя пример за доброта, състрадание, безусловна любов и разбиране.

Но тя ще си тръгне, след като направи всичко това... напразно.

Тя е типът, чието сърце ще изстине безвъзвратно.Тя ще бъде момичето, което ще нараниш, когато си незрял и ще съжаляваш за това, когато помъдрееш.

Когато най-накрая  добиеш смелостта да се извиняваш, тя ще ти прости - лесно и с усмивка. В следващия момент обаче ще я наблюдаваш с ъгъла на окото си как се отдалечава и тогава ще осъзнаеш, че тя е тази, единствената, което е заслужавала твоето време, внимание и доброта през цялото време...