Юни е страхотен месец за появата на бял свят на детето ви и според статистиките, бебетата родени през този период, имат огромен потенциал. Независимо дали хлапето ви ще бъде зодия Близнаци, или Рак, ето какво да очаквате. Вижте какви са причините бебетата, родени през юни, да са толкова специални:

Най-много от носителите на Нобелова награда са родени през юни

Много от носителите на Нобелова награда са родени именно през този месец. Дали и вашето бебе няма да се нареди в този дълъг списък?

Най-вероятно е да ви държат будни през нощта

Според едно проучване хората, родени през пролетта и лятото, си лягат по-късно от тези, които празнуват рождения си ден през есента и зимата. Вашето юнско бебе е много вероятно да бъде нощна птица.

Склонни са на изключителен позитивизъм

Доброто настроение и позитивното мислене са най-често срещани сред хората родени през пролетта и лятото. Добра новина за майките, които раждат точно в тези месеци.

Също така са склонни да променят настроенията си

Този тип темперамент е присъщ за много от лятните бебета. Макар и да са позитивно настроени през повечето време, също така е възможно рязко да променят настроението си. За щастие съвсем скоро отново стават щастливи.

Вероятно няма да са търсачи на силни усещания

Търсенето на тръпката е по-често срещано при деца, родени през есента и зимата. Децата, които се раждат през май и юни показват най-малък интерес към това и вероятно по-рядко ще се излагат на риск.

По-вероятно е да бъдат високи

Проучване на университета „Кеймбридж“ показва, че бебетата, родени през лятото, стават по-високи от тези, които се раждат през студените месеци.