Няма нищо по-лесно от това да решиш, че искаш да правиш секс с някого. Но какви са знаците, които ти подсказват, че ще бъде грешка да го направиш?

Екипът на Dama.bg те съветва да прочетеш внимателно и да се запознаеш с ясните сигнали, които ще ти покажат, че е по-добре да пропуснеш интимните ласки.

Мислиш, че ще го накараш да те хареса повече

Ако смяташ, че сексът е начинът да се харесаш на някой мъж, то те съветваме да помислиш отново. В никакъв случай не бива да оставаш с впечатлението, че ако един мъж не те харесва, то чувствата му напълно ще се променят след страстна вечер.

Виждате се много рядко

Срещате се от няколко седмици, но през това време сте успели да се засечете само два или три пъти. Ако той е постоянно зает и не може да намери време за теб, явно желанието му да се виждате не е толкова голямо. Сексът с него няма да промени чувствата му и няма да го накара да се вижда с теб по-често.

Той не търси нищо сериозно, но ти да

Още в самото начало на отношенията ви, той ясно ти заяви, че не търси сериозна връзка, а просто иска да се забавлява. Ти, от друга страна, искаш да задълбочиш отношенията си с него и смяташ, че сексът е начинът да го постигнеш. Грешка! Той няма да промени намеренията си, а ти ще хлътнеш още повече.

Той е бивш на твоя приятелка

Той те привлича неустоимо и вече си представяш какво би било, ако прекарате нощта заедно. Не, горещо те съветваме да не навлизаш в тези непознати води, защото ще развалиш отношенията с приятелката си, а и той ще се чувства неловко да поддържа връзка с теб.

Алкохолът оказва влияние

И двамата сте пийнали, което често води до необуздани желания. Но би било най-добре да се въздържиш от подобни интимни преживявания, защото възможността на сутринта горчиво да съжаляваш са много големи.

Списъкът му с бивши е много дълъг

Когато чуеш мъж да се хвали с колко много жени е бил, със сигурност не търси нищо сериозно. Не е никак добра идея да се превръщаш в поредната му бройка. Освен това е много по-вероятно да успееш да задържиш интереса му, ако откажеш страстните ласки, които той ти предлага.