Прочела си тонове статии, опитвала си какви ли не техники, но все пак достигането до върховата точка остава трудно постижение? Ако и ти се чувстваш така, то можеш да си сигурна, че тези 5 начина ще ти помогнат да се отпуснеш и да изживееш невероятни мигове заедно с половинката.

Комуникация

Проучвания са доказали, че двойките, които се радват на добър сексуален живот, разговарят непрекъснато. И в случая не става дума за обикновени разговори, а за такива, в които и двамата разкривате какво ви харесва, какво искате да се промени или пък има ли нещо ново, което искате да опитате заедно с половинката. Правилната и постоянна комуникация ти гарантира, че човекът до теб винаги ще знае какво ти допада и как се чувстваш.

Хармонична връзка

Нали не очакваш, че ако се чувстваш несигурна и притеснена в присъствието на партньора, то оргазмът ще се случва всеки път без изключение? Точно така, вътрешното ти спокойствие е от първостепенно значение, когато става дума за достигане до голямото О.

Добра подготовка

Създай атмосфера, която те кара да се отпуснеш след дългия ден и да настроиш сетивата си на романтична вълна. Можеш да запалиш ароматни свещи, да приглушиш осветлението, да облечеш рокля, която те кара да се чувстваш секси. По този начин тялото и умът ти ще имат възможност да намалят темпото и да се подготвят за вълнуващото изживяване, което ги очаква.

Начало

Има моменти, когато страстта не чака. Но много дами се нуждаят от повече време, за да бъдат готови за бурна нощ. Ето защо е важно да поговориш с партньора си и да му обясниш, че предпочиташ да не пропускате първата и толкова важна част от сексуалния акт, а именно любовната игра.

Промяна

Ако връзката е дългогодишна, то тогава подвизите в спалнята може би са станали прекалено предвидими. Не се притеснявай, има лесен начин да поправиш всичко само за една нощ. Добавете доза пикантност, като например някоя играчка, белезници, ролеви игри. Опитайте всичко, което ви хрумне и ще преоткриете върховното преживяване.