Всеки трябва да има жена Телец за най-добра приятелка. Ако нямаш, бързо си намери. Не само, че тя ще ти завърти главата с лекота, но ще бъде и най-надеждната ти приятелка.

Тя е точно онази приятелка, която разбира какво преживяваш, без да е необходимо да казваш каквото и да било и никога няма да те накара да се чувстваш неудобно, без значение какво искаш да ѝ споделиш. Тя знае от първа ръка колко трудно може да бъде да се отпуснеш пред другите. Така че, когато някой приятел идва при нея за помощ, тя знае, че понякога е най-добре да не казва нищо и да го остави да си поплаче на рамото ѝ.

Приятелката Телец прави всяко преживяване уникално. Независимо дали ще сте у вас и ще похапвате пица, или ще се разхождате навън, тя ще направи всичко по-забавно!

Така че, ако все още нямаш привилегията да имаш за най-добра приятелка жена Телец, днес ще ти дадем 7 причини, които я определят като най-подходящата и вярна приятелка, която някога можеш да имаш:

1. Тя е безкрайно надеждна

Тя винаги ще бъде наоколо, когато имаш нужда от нея. И ако не е така, ще намери начин да ти се реваншира. Като една от най-надеждните зодии, можеш да разчиташ на нея винаги. Знай, че тя ще направи всичко за теб!

2. Тя може да бъде изключително упорита, когато знае, че е права

Никой няма по-голяма вероятност да каже „казах ти“ от нея. Когато те съветва, я слушай внимателно. Жената Телец е известна с това, че е една от най-упоритите в Зодиака, но това не я прави злобарка. Просто знае много за живота и се грижи за благополучието на приятелите си.

3. Тя винаги ще бъде най-голямата ти подкрепа!

Ако някой ти разбие сърцето, тя ще бъде първият човек, който ще те утеши и ще предложи да нарита задника на проклетника. Някои смятат, че свръхзащитната природа на Телеца е прекалена за околните, но това е така, защото приятелите ѝ винаги са на първо място. 

4. Тя е посветена на себе си (и те вдъхновява да правиш същото)

Никога няма да срещнеш жена Телец, на която да ѝ харесва да е втора в нещо. Независимо дали става дума за работа, или тренировка във фитнеса, тя винаги се опитва да бъде най-добрата. Какво значи това? Нейната решителност заразява приятелите ѝ и ако се нуждаят от леко побутване, тя винаги е щастлива да помогне.

5. Тя е най-големият меломан

Телецът и музиката вървят заедно като джин с тоник. За нея музиката е начин за общуване с приятелите ѝ и я ползва, когато има нужда да поободри настроението в групата.

6. Тя ти показва колко е важно НИКОГА да не се опитваш да постигнеш нещо по лесния начин

Нищо не мотивира жената Телец толкова, колкото да се развива постоянно. Разбира се, отнема ѝ малко повече време, за да свърши нещо, но когато го направи, знае, че сама е постигнала всичко това и трудът и усилията ѝ са възнаградени.

Винаги ще намери начин да те ободри, когато имаш важна задача в работата си и ще бъде щастлива да ти даде няколко съвета.

7. Тя ще се грижи за теб като майка

Тя е търпелива и винаги до теб, когато имаш нужда от някой, който да те изслуша и можеш да бъдеш сигурна, че е най-вярната сред приятелите ти. Тя има майчински инстинкт, но без онази досадна част с непрестанното звънене, държането на сметка и назидателния тон. Е, почти винаги...