Жената Телец ще се бори за всичко, което иска, включително и за теб, ако имаш късмет. Когато намери правилния човек и се обвърже с него, ще вложи цялата си любов и енергия в него. Може би и затова тя е всичко, за което някога си мечтал от една жена. Освен това...

1. Тя е грижовна и мила

Наистина няма по-грижовна от жената Телец! Тя е много емоционална, мила и сърдечна и ще бъде с теб и в добро, и в лошо. Изключително романтична, забавна и енергична. Способна е на всичко, за да те направи щастлив и никога няма да те излъже. Тя е творческа личност и използва изкуството, за да покаже любовта си към близките си. Заради вниманието си към другите умее да прави невероятни подаръци и благодарение на това успява да си проправи път до всяко сърце.

2. Тя е ценител на хубавата храна

Жената Телец обича вкусната храна и знае всеки ресторант в града. Самата тя е чудесен готвач и обича да експериментира с ястията, които приготвя. Освен това тя има невероятен усет за изкуството. Телецът се управлява от Венера, планетата на романтиката и творчеството, така че всеки, роден под този знак е ценител на изкуството, музиката, танците и т.н.

3. Тя вярва в брака и е отдадена на съпруга си

Най-важната черта на жената Телец е, че не се отказва лесно. Работи усилено, за да направи връзката си стабилна и да изгради щастлива семейна среда. Тя е лоялна и отдадена. Относно връзките, тя е много консервативна. Вариантът за една бурна нощ не присъства в психологията ѝ. Тя е на мнение, че за да е с някой, трябва да го е опознала така, че дори връзката да не просъществува, да не съжалява, че се е поддала на емоциите си прекалено бързо.

4. Тя е забавна, но рационална

Въпреки че е много предпазлива, жената Телец не се страхува да опитва нови неща. Тя умее да се радва на малките неща в живота. Изключително забавна е, но все пак обича спокойствието и залага на рационалността. Чувството за хумор на жената на Телец е малко детинско, но все пак сладко. Обожава клипчетата, в които хора падат и се удрят и това показва, че елегантните шеги определено не са в репертоара ѝ.

5. Тя е изключително независима

Жената Телец е независима, държи да взима решенията сама и няма и да те попита за мнението ти. Тя също така е практична, умна, амбициозна и отдадена на хобитата си. Знае как да се справя с живота си и носи отговорност за всичко важно. Работи усилено, за да постигне мечтите си и не се оплаква.

6. Тя е добър слушател

Жената Телец слуша внимателно. Ще те остави спокойно да разкажеш всичко, което искаш и ще те накара да се почувстваш специален. Тя обича да води сериозни разговори, което я прави чудесен събеседник и добър приятел. Но знай, че държи само на тези, с които може да има истински взаимоотношения. Не обича „кухите“ хора и няма да прояви към тях и капка от грижовността, с която залива близките си. Ако искаш да я спечелиш, излей душата си пред нея и ѝ разкрий най-мрачните си тайни и съкровени мечти.

7. Тя е на първо място приятел и след това половинка

Жената Телец няма да позволи връзката ѝ да бъде само съпруг-съпруга и ще се постарае да бъде твоята най-добра приятелка. Тя е най-откритият човек, когото някога ще срещнеш и ще знаеш, че никога няма да бъде „фалшива“. Но не се възползвай от добротата ѝ, защото ще си тръгне и няма да се върне. Тя притежава емоционална интелигентност, но понякога приема нещата твърде лично. Изпитва ужас от неизвестното, затова се опитай да я убедиш, че всичко е наред.

8. Тя е страстна и сексапилна

Жената Телец може да бъде силна и независима, но това не означава, че не обича романтиката. Тя знае как да показва чувствата си. Експерти твърдят, че представителките на тази зодия са най-сексапилните и добри любовници от всички знаци. Тъй като всичко, което прави в живота си, трябва да има по-дълбоко значение, тя желае да получи цялата интимност, на която си способен. Един Телец обича да обича да бъде обичан!

9. Тя е отлична майка

Заради грижовността и отдадеността си жената Телец е отличен родител. Тя ще научи децата си на самочувствие, независимост и ще ги накара да развият любовта си към приключенията и обучението.

Желанието ѝ да защитава близките си е в огромен плюс за нея, защото няма да позволи нищо лошо да се случи на децата ѝ. Да, може и да ги възпитава с твърда ръка, но все пак ще бъде открита и внимателна.

10. Тя е кокетна

Най-добрия начин да опишеш стила на жената Телец е практичен и елегантен, но това не означава, че не може да облече сексапилно бельо и да ти направи малко шоу у дома. Има невероятен усет за цветовете и винаги успява да пазарува изгодно. Това, че умее да разпределя средствата си, може да ѝ помогне да направи страхотна кариера като брокер или счетоводител.

11. Тя не се разстройва лесно

Рядкост е жената Телец да се обиди, но когато го направи няма да забрави причината. Наистина трябва да е преминала точката си на търпимост, за да избухне, но пък когато го направи доста трудно ще я убедиш, че греши, защото ще те залее с доводите си.

12. Тя е много наблюдателна

Жената Телец има набито око и за най-малките детайли. Вероятно знае повече за теб, отколкото си мислиш. Няма съмнение, че е забелязала несигурността ти в дадени ситуации и ще ти помогне да я превъзмогнеш. Може да те изненада с нещо, което обичаш, защото те е наблюдавала и е запомнила това, което си купуваш най-често. Това е нейният начин да ти покаже, че я е грижа за теб.

13. Тя обича като никой друг

Жената Телец е изключително страстна. Ако я допуснеш в сърцето си това ще бъде едно от най-хубавите неща, които някога ще правиш. Затова и когато се обвърже е за цял живот и усети ли, че ти си човекът за нея, ще даде и направи всичко за теб. Но не забравяй да ѝ оставяш лично пространство и време за самата нея.