Мъжете се шегуват, че всеки секс е добър секс. Въпреки това, правят разлика между истинското фиаско и слабата работа. Виж какво наистина ги подлудява в леглото.

1. Той обича да те гледа как се докосваш

Мъжете обичат да наблюдават извивките на половинките си, докато те нежно ги докосват. Следващия път, когато се отдадете на ласки в спалнята, заеми провокативна позиция и започни нежно да масажираш деликатната си зона. По време на полов акт си помогни с ръка да стигнеш по-бързо до оргазма. Това ще го подлуди!

2. Събуди малкото му приятелче с ръка

Мъжете обичат да наблюдават как предизвикваш истинска експлозия там долу. Събуди малкия му приятел с ръка. Може да използваш лубрикант за по-силни усещания.

3. Вземи нещата в свои ръце

Той обича да поемаш инициативата, показвайки му какво можеш. Играй с него, докато не започне да скимти от удоволствие. Не му позволявай да те докосва. Можеш дори да закопчаеш или завържеш ръцете му.

4. Орална любов в 8 сутринта

Той обича оралната любов и се разтапя, когато го сюрпризираш рано сутринта с орални ласки. Събуди го с нежни докосвания. Сутрешната му ерекция е бонус за теб.

5. Позволи му да те снима с телефона си, докато свършваш

Да, да, да! Мъжете обожават това! Тези кадри със сигурност ще му оправят настроението по-късно.

6. Бъди активна в леглото

Мъжете обичат активните и емоционални жени в леглото. За да увеличиш насладата му, прави сластни движения с таза. Представи си, че описваш овал с тялото си. Наведи се леко напред, като се притиснеш в него и стимулираш деликатната зона. Издърпай нагоре и се премести леко назад, като стимулират G точката.

7. Регулирай ъгъла

Коленичи на ръба на леглото и му кажи да застане зад теб. Легни с гърди на леглото и повдигни бедрата си в по-стръмен ъгъл от обикновено. Това дава допълнителна стимулация и за двамата.

Виждаш, че не е трудно, но пък - обещаващо!