От първата среща зависи дали ще се получи плавен преход към една вълнуваща нощ, а оттам и в нещо повече, или пък не. Тя е и от изключително значение за първото впечатление, което мъжът ще остави у избраницата си. Ето и кои са седемте неща, които признава ли си, или не, всяка от дама очаква:

Обърнете внимание на детайлите

Ако ѝ подарите червена роза и усмивка, със сигурност ще получите топъл отговор. Ако вече знаете нещо повече за тази жена, използвайте информацията във ваша полза. Ако любимият ѝ цвят е лилав, дайте ѝ лилаво цвете. В противен случай, използвайте въображението си – дори да подарете букет близалки, за да подсладите нощта. Ако е интелектуалка, пробвайте с любимата ѝ книга. Бъдете изобретателен - тя ще бъде впечатлена, ако сте показали, че не просто сте ѝ взели нещо, но че сте си мислили за нея, докато го избирате.

Бъдете учтив

Етикетът в общуването е важен. Бъдете сигурен, че наблюдава какво правите, а може би още по-важно, какво не правите. Това са малките подробности, като например дъвчене със затворена уста. Нищо не е достатъчно важно или забавно и може да почака докато преглътнете. Предложете ѝ да отворите вратата освен ако тя не настоява да го направи сама. Забравете за истории с повръщане или секрети от всякакъв вид.

Правете комплименти

Много хора забравят да правят комплименти на дамата, с която са на среща. Може би ще ви допадне облеклото ѝ, косата или начина, по който ухае. Можете да бъдете сигурен, че е прекарала много време в подготовка за тази първа среща и е важно да признаете усилията ѝ.

Покажете любопитството си към нея

Нервен сте и се опитвате да се уверите, че тя мисли, че сте по-добър (и по-оригинален) от последния, който се появи на вратата ѝ с червена роза. Не говорете за всички неща, които сте постигнали и не забравяйте да я попитате за нейните интереси. Така лесно ще поддържате разговора, а монологът ще създаде неудобство и паузи. Затова я попитайте, но не го превръщайте в интервю.

Бъдете уверен, а не агресивен

Важно е да ѝ покажете, че сте уверен, но не бъдете агресивен. Бъдете учтив със сервитьора. Ако има грешка с поръчката ви, кажете му, но не повишавайте глас и не връщайте храната си. Учтивата усмивка ще покажете желанието ви да простите. Ако за филма, който и двамата искате да гледате, вече няма места, не губете доброто си настроение и най-важното...

Винаги имайте още един план

Ако плановете, които имате се провалят в последния момент, бъдете спокоен. Винаги имайте план Б, за да си прекарате добре. Тя ще бъде впечатлена от креативността ви. Не е нужно да сте прекалено екстравагантен, просто се уверете, че имате други идеи, в случай че срещата не протече по план. От каране на кънки до салса или кафе - всяка опция е по-добра от никаква.

Постарайте се да я впечатлите

Срещата е към края си и искате да е впечатлена от прекрасното време, което сте прекарали заедно. Дайте ѝ възможност да ви покани в дома си като ѝ предложите чудесна вечер и я накарате да иска повече от една целувка и още много срещи с вас.