Да, скъпи дами – нека си признаем - имаме склонност към лошите момчета. Дори и да го отричаме, те ни изкушават! Проучвания по темата показват, че въплъщението на идеалния мъж за жените са точно този тип момчета. Има си и и нещо много любопитно - мъжете, които притежават слаба степен на качествата, демонстрирани от психопатите, са по-харесвани от дамите.

Някои от тези качества са самоувереност, склонност към поемане на рискове и липса на комформизъм. Това са перфектни примери за мъжественост и точно от това идва интересът на жените. Според някои проучвания всяко четвърто момиче търси мачо, а всяко трето мечтае за страстен и турбулентен сексуален живот. Истина ли е? Вие съгласни ли сте?

Ето кои са причините жените да обичат палавите мъже:

1. Мистериозност

Известно е, че мистериозното и непроученото провокира най-много вниманието ни. Точно това ни привлича – заинтригувани сме да разберем какво се крие в ума му. Освен това дамите обожават идеята да свалят мъж, който им изглежда недостъпен. Лесното не е интересно, нали така? Мистериозните мъже, които изглеждат палави, дават адреналин на жените. И е невъзможно да спрат да мислят за тях.

2. Мъжественост

Това е качество, към което ние жените изпитваме слабост. Защото какво е по-важно за един мъж от мъжествеността? Класическото лошо момче е небрежно облечено, има малко брада и повечко коса, излъчва завладяващ аромат и знае как да се държи с жените. Трудно е да намерим мъжественост в гладко обръснат и прилежно обръснат мъж, който ходи на солариум, вместо на фитнес. Всъщност жените обичат сурови мъже, които имат по-важни неща за вършене от това да поддържат перфектен външен вид.

3. Еротика

Лепим се на лошите момчета като муха на мед, защото си ги представяме като изключителни в леглото. И имаме право. Лошото момче е преживяло много, натрупало е ценен опит - както в живота, така и в секса. Него не го е страх от никоя жена, знае как да я докосва и да я накара да се чувства фантастично. Лошото момче обожава женското тяло, харесва да експериментира, отворено е към нови предизвикателство и ще оцени жена, която също като него, обича секса.

4. Подход към живота

Добрите момчета прекарват по-голямата част от живота си близо до дома, защото се страхуват да стигнат по-далеч. Те не предизвикват съдбата, не рискуват. И е трудно да ги обвиняваме - просто са такива. Но за лошите момчета заседналият начин на живот е напълно необичаен. Те постоянно са нанякъде, обичат да откриват непознатото, да се борят със собствените си слабости, да се проверяват, да вземат най-доброто, да живеят за момента. Няма място за скука в живота им. Връзката с лошо момче е лудо пътешествие - може би малко рисковано, но със сигурност уникално и изпълнено с емоции.

5. Целеустременост

Лошите момчета понякога имат проблеми със закона и не винаги са послушни, но не може да се отрече, че са открити, уверени в себе си и правят щури неща като например да ви повозят бясно със спортна кола, а след това да ви разсмеят до сълзи с шегите си. Атрактивното в лошите момчета е, че животът им е пълен с изненади - и най-важното е, че правят всичко по силите си всеки ден да не прилича на предишния.

6. Предизвикателство

Друга причина е предизвикателството. Жените обичат да си играят с мъжете, а лошите момчета не се дават лесно и точно заради това са много интересни за дамите.

7. Хващат вниманието

Лошите момчета са способни да накарат цялата стая да сияе със своя хумор и чар. Могат да накарат както жените, така и жените да се чудят какво следва. Това ги прави много популярни – качество, което почти всяка жена иска у партньора си.