Понякога можем да приемем думите на някого към нас погрешно. В тази статия ще обърнем внимание точно на това и ще обособим 7 неща, които приемаме за комплименти, но всъщност могат да ни обидят.

1. "Не си пълна, красива си!"

Освен факта, че ако го кажем на момиче, което се чувства пълно, директно предполага, че по-голямото тегло взаимно изключва факта, че е красива, а също така поставяме „граници“ около нея. "Не преминавай тези граници, защото в определен момент ще преминеш от „приемливо красива“ към "просто пълна" и определено не искаш да го правиш. Ако искаш да наречеш някого красив, направи го, но не с намерението да отхвърлиш типа му тяло.

2. "Дами, не се притеснявайте за това, което мъжете мислят за вас"

Някои мъже често казват на жените да престанат да се притесняват за мнението на мъжете за тях. Нека просто кажем - намаляването на многото фактори, външни и вътрешни, които влияят на несигурността на всяка жена всеки ден за нещо, мъжът може да премахне с такова лекомислено чувство, което е буквално като снизходителността, която може евентуално да получиш.

3. "Не си като..."

„Хей, страхотно е, че съм наистина предубедена, но ти си искрящото изключение на моето невежество. Продължавай да ме радваш, за да не попаднеш в обширните ми обобщения с всички останали от твоята група. Късмет!"

4. "Толкова си смела да носиш това!"

О, хей, аз просто излизах от вкъщи, чувствах се особено добре с тази пола, не осъзнавах, че правя някакво революционно изявление за състоянието на всеки човек, който прилича на мен в избора ми на дрехи. Благодаря, че ме унизи и ме пита какво точно за тялото или стила ми означава, че поемам някакъв невероятен риск само като нося дрехи, които ми харесва да нося! Чувствам се много смела, защото съм обект на странна смесица от съжаление и възхищение. Това е страхотно!!

5. "Отслабнала си!"

Извини ме, прекарвам остатъка от деня, обсебена от това как съм изглеждала преди, тъй като по никакъв начин не се опитвах да отслабвам и сега имам неочаквано одобрение, което ще трябва да поддържам, за да не погледнеш с този тъжен поглед на: "Отслабнала си и те харесвах повече за известно време, а сега отново ставаш пълна и съм разочарована от теб по същия начин, по който родителите ти са били, когато си имала незадоволителна оценка".

6. "Толкова типично за теб!"

Ако някога си разглеждала дадена дреха, която очевидно не е дори сладка и си казала на някого, че е точно като за него, надявам се всяка сутрин да стъпваш на лего през следващата година. Най-вероятно приятелката ти се е прибрала вкъщи и прегледала целия си гардероб, за да открие оскърбителните статии, които са накарали „приятел“ да повярва, че потникът с ресни би бил нещо, което с готовност ще носиш. Това е просто жестоко.

7. "Изглеждаш страхотно днес!"

Просто трябваше да кажеш „днес“, нали? Трябваше да обособиш този ден, за да подчертаеш факта, че обикновено не е така. Ще отбележа това в календара си като ден, в който изглеждах страхотно и всяка година ще го празнувам!