Когато една двойка реши се раздели, процесът обикновено протича по следния начин: за кратко ги обзема тъга, ходят на фитнес, ядат замразена пица в продължение на две седмици и са преживели раздялата. Е, почти!

Някои хора обаче осъзнават, че раздялата не е най-правилното решение. И това може да се окаже наистина ужасно - особено ако другият вече е приел, че е необвързан. Ако се чудиш дали бившият ти се чувства по същия начин и иска да сте отново заедно, тези седем признака ще ти покажат, че иска да възобнови връзката ви...

1. Винаги намира извинение, за да говори с теб

Независимо дали просто ти се обажда, за да провери дали все още пазиш онова негово нещо у дома или ти пише, за да разбере дали ще гледаш телевизионното шоу, което сте гледали по-рано - независимо от причината, заради която ти звъни, може да бъдеш сигурна, че това е „хитрост“, за да си поговори с теб.

2. Интересува се с кого излизаш (или не)

Ако сте били заедно дълго време, няма съмнение, че ще го заболи, ако решиш да преминеш към нов етап в живота си. Ако те е преодолял, няма да обърне внимание на това и може би ще даже ще ти пожелае късмет, но ако планира да те спечели отново, ще иска да знае дали има конкуренция.

3. Пише ти, когато е сам /тъжен/пиян

Обикновено имаме малка група от близки хора, към които се обръщаме, когато сме не сме в най-добрата си форма, защото им имаме доверие. Отиваме при тях, защото ценим съветите им, нуждаем се от комфорта, който ни дават или просто мислим много за тях. Ако си един от тези хора за бившия си, шансовете да си в главата му през повечето време е много голям.

4. Копнее да те докосне постоянно

Всички знаем какво е нормален приятелски физически контакт, нали? Прегръдка или целувка по бузата, когато се виждате или разделяте, както и докосване по ръката, когато имаш нужда от успокояване или леко потупване на гърба, ако си казала нещо много забавно. Но ако бившият ти използва възможност да те докосне, знай, че няма намерение да ти е просто приятел.

5. Постоянно ти напомня за хубавите споделени моменти

Не е чак толкова странно, ако разделилите се двойки си спомнят за миналото си, а това, че някой непрекъснато говори за „добрите стари“ дни. Ако бившият ти прави това, очевидно все още живее в миналото и няма намерение да променя това.

6. Споделя чувствата си с теб

Обикновено, когато се нуждаем от подкрепа, говорим с човека, който е най-загрижен за нас. Ако сме обвързани, този човек е половинката ни. Така че, ако бившият ти все още споделя с теб проблемите си, очевидно не те е преживял.

7. Признава, че не те е забравил

Е, тук няма какво да добавим.

Ако забележиш, че бившият ти проявява някой от тези признаци и ти също се чувстваш по същия начин, определено трябва да поговорите. Ако не споделяш чувствата му, трябва да знае.