1. Свободолюбивите знаци

Едно от най-трудните неща на света е да се разберете с представител на зодия Стрелец. А още по-сложно е да живеете с него - той просто не може да стои на едно място, вечно се стрем към нещо, копнее за приключения и нови преживявания. Стрелецът не може да бъде поставен между четири стени, така че едва ли някога ще можете да го накарате да стои у дома, а още по-малко - да го намерите там, когато ви трябва. Свободата е нещото, което Стрелците почитат и без което не могат да живея. Ако се опитате да му поставите граници... Честито, вече сте го загубили! 

Близнаци, Водолей и Овен

Триото, което не по-малко цени свободата си! Те не търпят критика и нахлуване в личния им живот. Дори и да са в прекрасни взаимоотношения от години с даден човек, те със сигурност ще имат тайни от него. Това за тях е от жизненоважно значение да запазят личния см свят неприкосновен. Опитате ли да посегнете на свободата на някой от тях, то в най-скоро време ще се простите с връзката си. Знайте, че за да живеят щастливо с Близнаците, Водоля и Овена, трябва да забравите за ревността и да им дадете пълна свобода.

2. Придирчивите знаци

Ако някой ви е казал, че с Дева и Риби се живее лесно, то най-вероятно ви е излъгал. Тези педанти по природа, винаги се стремят към най-доброто, като същото търсят и от партньорите си, забравяйки обаче един доста важен елемент - перфектни хора не съществуват. За да направите така, че връзката ви с представител на някой от тези два знака да бъде щастлива, не се включвайте в надпреварата за надмощие. Бъдете себе си! 

3. Нерешителният знак

Да имаш връзка с Везни е доста сложно, защото самите те не знаят какво искат. Те са несигурни и поставят постоянно под въпрос всяка своя крачка. Така че, ако сте избрали живот с представител на този зодиакален знак, трябва да се прибирите и да свикнете да живеете с тяхната нерешителност и вечно съмнение. Постарайте се да не бъдете прекалено нетърпеливи и да ги карате да визмат моментални решения - нека бъдат себе си!