Всяка жена трябва да се грижи добре за себе си, за да изглежда млада и свежа във всяка възраст. Оказва се, че дори гардеробът може да бъде срещу вас, ако си купувате неправилните дрехи! Днес, ние ще ви предпазим от тези рискове и ще ви кажем кои са тези 8 неща, които състаряват жената. Запомнете ги!

1. Бижута с големи камъни

Плашещо големите камъни, често се свързват с фотографии на бабички. Ако обичате бижута, се уверете, че вашите украшения изглеждат актуални и стилни.

2. Трикотажни рокли

Това са рокли, в които винаги изглеждаме като чувал с картофи. Те често са със затворена яка. Не по-малък провал е версията на рокля, която прилича на халат за баня. Като цяло, трикотажните рокли често подчертават гънките на корема и създават впечатление за домашно облекло. Не обличайте така, когато излизате!

3. Платформи

Те утежняват визията, така че може да добавят още няколко години към реалната ви възраст. Изберете обувки на ток, подходящи за всички случаи!

4. Безформени дънки

Не забравяйте, че към избора дънки трябва да се подхожда много внимателно. Има много стилове, така че ако прекарате в магазина малко по-дълго, отколкото сте планирали, ще можете да изберете перфектния чифт!

5. "Счетоводителска" блуза

Тези вталени ризи с копчета, отдавна са излезли от мода. Ако не искате да изглеждате старомодно, купувайте си малко по-свободни блузи.

6. "Бабешки" сутиен

Той има широки презрамки и закопчалки. Експериментирайте, има толкова много модерни версии на тази красива част от бельото!

7. Костюм от туид

Този костюм сякаш е измислен за по-възрастни жени, но дори и тях съвсем умишлено ги състарява! Идеалното решение – комбинирайте сако с дънки или с панталон от нормална тъкан.

8. Мрежест чорапогащник

Мрежестите чорапогащници отдавна не са на мода. Ще изглеждат смешно. Изберете черен чорапогащник или в телесен цвят.

Въоръжени с тези съвети, вече ще знаете какво не трябва да държите в гардероба си! Запомнихте ли? Чудесно, сега винаги ще изглеждате стилни и млади!