Всички знаем старото холивудско клише – когато един мъж стане богат и известен, той неминуемо трябва да се обвърже с някоя супермоделка. Спомнете си всички приятелки на Леонардо ди Каприо през последните години – все невероятни красавици. Има обаче известни мъже, които могат да видят отвъд идеалните мерки.

Мъжете в нашия списък са се оженили за обикновени жени и не се интересуват от холивудски клишета. Така че тези жени може и да нямат титли от конкурси за красота, но ние лично смятаме, че истинската любов е това, което прави една двойка наистина бляскава и звездна.

Хю Джакман и Дебора Лий Фърнъс

Хю Джакман може да има всяка жена на планетата, но му прави истинска чест, че е опазил брака си вече почти 20 години. Съпругата му Дебора е с 13 години по-възрастна, но това не е пречка за любовта им. Интересното е, че двамата се запознават на снимачната площадка и тогава Хю всъщност е почти никому неизвестен, а тя е голямата звезда.

Миша Колинс и Виктория Вантох

Виктория е далеч от професионалната сфера на Миша – тя е учен и журналист. Двамата се запознават в училище, а през 2002 г. ученичката им любов прераства в брак. Днес имат две деца и са много щастливи заедно.

Джош Холоуой и Йесика Кумал

Звездата от „Изгубени“ е женен за Йесика, която е от Индонезия, вече 13 години. Може да са каже, че той е съпруг мечта – винаги помага на Йесика у дома, въпреки натоварения си график намира време за семейството си и активно помага за отглеждането на двете им деца.

Арън Тейлър-Джонсън и Сам Тейлър-Джонсън

Арън и Сам са щастливо женени от 5 години, въпреки че много коментари се изписаха по техен адрес. Основният проблем на недоброжелателите е фактът, че Сам е с 23 години по-възрастна от съпруга си. Това обаче не му пречи да е лудо влюбен в нея и да бъде отдаден баща и партньор.

Крис Нот и Тара Уилсън

Крис Нот е известен на всяка жена по света заради емблематичната си роля в „Сексът и градът“. Актьорът обаче е избрал за своя любима сервитьорката Тара Уилсън. Любовта им не пламва изведнъж, всъщност Тара работи в един клуб, на който Крис е член, в продължение на 10 години преди той да ѝ заяви намеренията си. Сега са щастливо женени и са успешни бизнес партньори.

Мат Деймън и Лучана Барозо

Един ден, по време на снимки в Маями, Мат среща красива млада брюнетка с аржентински корени и се оказва, че това е бъдещата г-жа Деймън. Лучана работела в местен бар и едва ли някога си е представяла, че ще се омъжи за звезда от такъв калибър. Двамата се женят през 2007 г. и днес имат три очарователни деца.

Итън Хоук и Райън Шоухю

Трябва да признаем, че любовта на Итън и Райън не започва по най-правилния начин. Преди години бракът му за една от най-големите актриси в Холивуд – Ума Търман, се срина, когато тя разбра, че Итън има връзка с бавачката на децата им - Райън. Оказва се обаче, че това не е просто увлечение и Итън се ожени за Райън през 2008 г. Днес двойката е неразделна и много влюбена.

Пиърс Броснан и Кийли Смит

На екрана Агент 007 винаги има връзка с някоя неповторима красавица с „перфектни“ мерки. Е, в реалността Пиърс Броснан не сменя красавиците като носни кърпички, а е избрал за своя любима журналистката Кийли Смит. Двамата се запознават на един плаж в Мексико през 1994 г. Три години по-късно се ражда първият им син, а през 2001 г. вече имат две момчета. Шест месеца след раждането на втория им син двамата сключват брак. Днес са щастливи в къщата си край Атлантика и не обръщат внимание на злобните коментари на хора, които очевидно си нямат друга работа. „Тя е една на милион“, казва Броснан. „Толкова съм щастлив, че я открих.“