Наближава един от най-нежните и обичани празници – денят на жената! Денят, в който всяка една от нас заслужава да се почуства малко по-специална и обичана от обикновено. А, разбира се, най-добрият начин за това се крие в избора на перфектния подарък!

Освен, че 8-ми март е повече от чудесен повод да зарадваш всички любими дами около себе си и да им благодариш за красотата, която внасят в живота ти, ТИ самата заслужаваш подарък! Какво ще кажеш тази година да подходиш малко по-нестандартно и вместо да очакваш любимия или някой близък да те изненада, сама да избереш перфектния за себе си? Той ще бъде подарък от нас и нашите приятели от SiLVER COURT, с които ти даваме възможност да спечелиш ваучер на стойност 100 лв. за брандовете бижута, които предлагат и сама да откриеш своето! Единственото, което се изисква от теб, е да разбереш повече за своята същност и жената в теб на нашата специална платформа, да попълниш формата за регистрация до 11.03.2018 г. и на следващия ден да видиш дали точно ти не си щастливката, която е изтеглена.

Няма дама, която да не иска да бъде неустоима и различна всеки ден и именно бижутата са онази непреходна класика, за която всички се сещаме, когато има подходящ повод. Освен че придават допълнителен стил и изтънченост в излъчването на жената, те носят символика и са прекрасен спомен през годините. SiLVER COURT предлага висококачествени и разнообразни бижута от селектирани колекции на световни брандове като Thomas Sabo, Bliss, TI SENTO, Blush, UNOde50 и PANDORA. Те са фино изработени, достъпни, модерни и уникални, а всяко едно от тях е не просто аксесоар, но и израз на онази неподправена индивидуалност, красота и женственост, която притежава всяка дама.

И не забравяй - жената е прекрасна, силна и ерудирана през цялата година, не само на 8-ми март! Красив празник!