Всички знаят, че Лъвовете са големите котки на зодиака. Невъзможно е да не забележиш тези прекрасни грациозни създания, дори и да опиташ. Истинско предизвикателство е да не се поддадеш на техния неустоим чар.

Ако искаш да покориш една от тях, имай предвид, че жената Лъв е най-силният и пресметлив хищник, който е написал книгата по стратегия на лова.

Тя знае точно какво иска и по какъв начин да го постигне, наясно е какво може да предложи на партньора си и се цени подобаващо.

И ако това ви се струва малко привлекателно, на всичкото отгоре за представителките на тази зодия също така е много характерно, че умеят да ценят и другите хора и да го показват. Те притежават изключително щедра и любяща природа и не им представлява никакъв проблем да се раздават.

Ето осем от многото причини да се убедиш, че жените Лъв са най-зашеметяващите създания, достойни за любовта ти:

Гальовна е като една истинска котка

Жената Лъв е най-гальовната в целия зодиак. Тя е адски игрива и изобретателна, когато реши да показва чувствата си.

Идеалната комбинация от сила и нежност

Няма по-красива гледка от силната жена Лъв, в цялото й великолепие. Те успяват да се справят и в най-тежките ситуации, като обаче никога не губят дори и частица от красотата и грацията си.

Искреност без компромиси

Никога няма да се налага да се чудиш какво си мисли в момента твоята любима Лъвица. Тя не умее да сдържа чувствата и мислите си и те винаги излизат на повърхността. Представителката на тази зодия не може да прикрие, ако някой успее да спечели сърцато й.

Мечтателка, която гони целите си

Лъвицата не просто си поставя високи цели, но и винаги намира начин да направи мечтите си реалност. Тя никога и при никакви обстоятелства не би се продала евтино и не би се примирила с по-малкото. Ако има мечта, тя вярва в себе си и в способността си да постигне всичко, което иска.

Силата й ще тества твоята мъжественост

Жената Лъв не е за всеки и някои мъже може и да се стреснат от нейната сила. Ако съумееш да не си един от тях, имаш шанс с нея, защото тя обича любимият й да се отнася с нея по сладък начин, въпреки че знае, че тя би могла да се справи и сама. Под силната и независима повърхност, тя е безнадеждна романтичка, която иска да бъде ухажвана.

Когато се влюби, е истинска

Когато жената Лъв се влюби, тя го прави безрезервно и истински. Това не е нещо, което й се случва особено често, но като се случи, е дълбоко.

Грижовна е и винаги разбира

Дамите от тази зодия са изключително грижовни и раздаващи се партньори, винаги са на разположение да изслушат мъжа до себе си и се стараят да разберат гледната му точка. Лъвиците са крайно отзивчиви и ценят искреността повече от всичко.