Въпреки нещата, на които са ни научили редица филми от Холивуд, запомни, че перфектният мъж не съществува! Той е просто мит, който съществува в книгите и филмите, които се продават по цял свят. Трябва да го приемеш.

Запомни, че бракът не е нещо временно, това е решение, което сте взели и двамата за цял живот. Трябва да си сигурна, че го искаш, а ако видиш нещо нередно във връзката ви, трябва да се замислиш. Ако ти е трудно да забележиш нередностите, ето и мъжете, с които не трябва да се обвързваш по никакъв начин:

1. Мъжът, който приемат жената за предмет

Няма да си щастлива с човек, който мисли, че жените са сексуален обект и те трябва да доставят удоволствие дори и само с поглед. С такъв човек няма да откриеш сигурност. Защото не само красотата и физическото привличане са важни за една връзка...

2. Егоистичният

Ще си направиш услуга, ако не си с такъв мъж, защото трябва да си наясно, че него ще го е грижа само за собствените му желания. Той не мисли за останалите и никога няма да го направи! Дори и за теб!

3. Материалистът

За такъв мъж ти не си и никога няма да бъдеш приоритет. За него най-важни са парите и какво притежава на свое име. Ако това да излезете, означава той да изпусне някаква среща, а оттам и пари, то бъди сигурна, че вие никога няма да вечеряте навън, камо ли да правите други неща заедно...

4. Мъжът, който винаги иска да купонясва

Да си прекарваш добре не е грешно, но ако най-важното в живота на половинката ти са партитата, то по-добре е да бъдеш сама, отколкото с него. Важно е да имаш сигурност, а точно този тип мъж няма план за бъдещето.

5. Прекалено доминиращият 

Днес жените се стремят да бъдат независими, защото през годините сме били достатъчно потъпквани и доминирани. Сега обаче, нещата не стоят по този начин. Наистина ли искаш партньорът ти да управлява живота ти?

6. Несигурният

Ревността е нещо сладко и дори здравословно, но в нормални граници. Ако половинката ти не приема приятелите ти добре и ревнува от тях, това е достатъчно ясен знак, че връзката ви в бъдеще ще е токсична. Приятелите са по-важни, а мъжът до теб трябва да разбира това.

7. Мъжът, който не може да се обвърже сериозно

Ако искаш брак, то и двамата трябва да се обвържете и да се отдадете един на друг. Ако той не може да го направи, защо си с него изобщо?

8. Мъжът, който постоянно се шегува

Всички харесват мъже с чувство за хумор, но ако от устата му излизат само шеги, то той не е онзи, за когото мечтаеш да се омъжиш, повярвай ми. Това означава, че за него нищо не е важно и сериозно, в това число и ти!