Всяка година стотици филми заливат чуждестранното кино и рано или късно те достигат до нас. За пореден път сме се постарали да изберем за вас по-интересните сюжети от тях, в случай, че тази седмица си нямате петъчно занимание. Не забравяйте за пуканките, а ако искате филмовата нощ да е по-дълга, можете да намерите още филми тук и тук.
 
”Обетът”
Замисляли ли сте се какъв би бил светът ви, ако един ден се случи така, че любовта на живота ви да не ви помни? Чанинг Тейтъм със сигурност знае чувството, дали сватбеният му обет ще му помогне да си върне загубеното, можете да видите във филма „Обетът”.



”Писмо в бутилка”
Тереза е самотна майка, която съвсем случайно намира на плажа писмо в бутилка. Прочитайки го, тя си дава сметка, че авторът му е страхотен човек. Тереза се премества в Северна Каролина и го среща. Човекът, написал писмото е Гарет – вдовец, който се опитва да подреди живота си. Ще му помогне ли Тереза за това или ще го обърка още повече?



”По приятелски”
Връзката между Дилън и Джейми започва да се обърква, когато те смесват приятелството и кариерата си със секс, мислейки си, че резултатът ще е приличен и за двамата, но уви…



”Шантав петък”
Ана е тийнейджърка, която непрестанно се кара с майка си, смятайки че тя не я разбира. Малко китайско късметче успява да накара всяка да погледне през очите на другата, използвайки малко магия. Гарантираме ви тонове смях!



”Чък за късмет”
На сватбата на бившата си приятелка Чък разбира, че из града е пуснат слух за него, който гласи, че щом преспиш със зъболекаря Чък, следващия мъж, когото срещнеш ще е голямата ти любов, с която ще прекараш остатъка от живота си и задължително ще се ожените. Секс или искрени чувства, какво избираш Чък?



”Звяр”
Една любовна история, която твърди: ”Любовта не може да бъде грозна. ”



”Извинявай, но ще те наричам любов”
Мимолетна свалка, превръщаща се в нещо повече ни показва, че макар понякога любовта да е незаконна, то тя отново е любов!



”Убийци”
Който смята, че лошите момчета не могат да обичат, то определено трябва да гледа Аштън Кътчър в ”Убийци”!



”Бел ами”
Жорж си дава сметка, че Париж не се управлява от аристократите, а от техните жени. 
Давайки им това, от което всяка жена се нуждае – нежност, секс и обич, те успяват да го издигнат и когато вече е на върха, той ги отхвърля с думите: „Понякога да си обичан не е достатъчно.”