Нямате занимание или хобито ви е омръзнало, имате нужда от почивка и смятате, че най-добре ще я получите, в компания с любимия човек и пакетче пуканки. Остава трудният въпрос „Кой филм да гледам?“, не се колебайте, а ни послушайте, представяме на вашето внимание 10 филма, които всяка жена трябва да гледа и ви уверяваме, че ще се чувствате добре, докато ги гледате, независимо дали сами, с любимия или с приятели. Приятно гледане!
 
  1. „Да возиш Мис Дейзи“
    Възрастна жена, вдовица, обича да обикаля града, но вече е неспособна да шофира колата си сама. Нейният син й назначава шофьор от негроидната раса, който Мис Дейзи не желае да приеме, но с течение на времето започва да свиква със симпатичната компания на шофьора.



  2. „Бодигард“
    Франк е професионален бодигард, който с цената на живота си пази този на известна певица, изиграна от Уитни Хюстън. Въпреки смъртните заплахи, които получава, тя смята, че може сама да се грижи за себе си и го отхвърля. Какво става ли? Гледайте и ще разберете.



  3. „Град на ангели“
    Паднал Ангел се влюбва в човешко същество и трябва да избере дали заради нея да се превърне в смъртен, или да се върне в рая и да продължи с „живота си“.



  4. „Само ако“
    Филм, в който са намесени любов, съдба и влиянието й върху човешкия живот. Какво точно се случва? Ще оставим на вас да видите.



  5. „Мостовете на Медисън“
    Дневникът на Мерил показва на зрителите как еднообразният й, но щастлив живот се променя и как животът й показва, че не е задължително винаги да бъде домакиня и майка, защото преди всичко е жена, която се нуждае от любовен трепет и нежно докосване.



  6. „Животът е хубав“
    Филмът показва живота на едно семейство по времето на Втората Световна война. История примесена с много емоции, които трябва да усетите и вие.



  7. „Титаник“
    Историята на филма е позната по целия цвят, интерпретацията й ще оставим на вас, гледайки филма.



  8. „Тетрадката“
    Една история, която ни показва, че младежката любов не винаги е слаба и временна, както повечето от нас си мислят.



  9. „Послепис: Обичам те“
    Мъжът на Хели умира от неизбежна болест, година след смъртта му, тя започва да получава картички от него, които завършват с „Послепис: Обичам те“.