Волът е вторият знак в Китайския зодиак. Годините, свързани с него, са: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 и 2021.

За Вола годината вещае положителни промени в сферата на бизнеса, които обаче са в резултат на усилена работа.

Любовният живот също ще тече гладко и влюбените няма да срещат затруднения в отношенията си. Самотните хора от този знак също ги очаква изненада от Водния Тигър, защото те може да намерят някого до началото на летния сезон.

Благодарение на вашата упорита работа, последователност и предвидливост, вие ще процъфтявате в бизнеса и личните си отношения. Съветваме ви да не се претоварвате, тъй като този навик може да ви причини сериозни здравословни проблеми.

Щастливи числа: 1 и 9.

Щастливи цветове: жълто, лилаво и синьо.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Змия, Петел, Плъх.

Тази година ще се радвате на щастлива любов.
Влюбените представители на зодия Вол ще бъдат пощадени от бурни романси и сърдечни разочарования. За омъжените това ще бъде една хармонична година. Имаме само един съвет – не потъвайте прекалено много в работа и не забравяйте, че партньорът ви се нуждае от вашата любов, подкрепа и обич.

Необвързаните могат да очакват да срещнат любовта на живота си тази година. Но за да се случи това, ще трябва да вдигнете поглед от работното си бюро и да наблюдавате какво се случва около вас. Не пренебрегвайте знаците, иначе ще трябва да прекарате още една година сами, скъпи волове.

Финанси

Ще се справяте прилично с финансите си тази година.

Тигърът ще ви помогне да инвестирате изгодно спестяванията си. Годината е благоприятна за инвестиране в недвижими имоти.

Възможно е да се появят някои непредвидени разходи, така че бъдете внимателни. Препоръчително е да сте финансово подготвени от началото на 2022 година, за да не прекъсне внезапния разход обичайния ви начин на живот.

Здраве

Годината на Тигъра напомня на воловете, че здравето не се купува.

Спрете да работите, лишавайки се от сън и храна. Съветваме ви да не пренебрегвате сигналите, които тялото ви дава и да предприемете незабавни действия спрямо тях. Правете си по-чести почивки от работата си и се откажете от лошите си навици.

Тигърът препоръчва да си вземете ваканция за две-три седмици през есента. Това ще ви помогне да се отпуснете, да успокоите ума си и да възстановите енергията си за бъдещи начинания.