2022-ра година ще бъде година на големи трансформации за тигрите, които ще подобрят личните и финансовите си въпроси.

Представители на този знак са родените през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010.

В годината на Водния тигър Тигърът си е поставил приоритети и цел, които се стреми да я постигне, да види резултатите и след това да си почине и да се отпусне.

За работещите, които искат да изследват и експериментират в своята професионална област, 2022-ра година е подходящият период за вас. Докато някои от вас може да осъзнаят, че хобито им може да им спечели пари, то други ще сменят работата си с нещо по-добро. Направете път на иновациите, които ще ви доставят морално удовлетворение и ще ви донесат материални облаги.

Щастливи числа: 1, 3, 4.

Щастливи цветове: оранжево, бяло, сиво, синьо.

Но какво още вещае годината?

Любов

Пригответе се за бурен любовен живот. Тигрите, които търсят страстен и романтичен любовен живот с партньора си, ще го получат. Самотните тигри също могат да очакват внимание от някой от противоположния пол. Но това внезапно внимание само ще ви накара да се съмнявате в искреността на другия човек.

Изчакайте лятото, тъй като този период ще донесе любовта, страстта и вълнението, за които мечтаете от дълго време. Този период може дори да бележи началото на дългосрочна връзка. Семейните двойки ще изпитат взаимно разбирателство и дълбока емоции връзка с половинките си.

Финанси

В този период ще имате значителен ръст на приходите, което от своя страна ще накара хората около вас да завиждат на успеха ви. Ще получите всичко, което искате, без да се налага да работите неуморно.

2022-ра година е благоприятна за инвестиране в надеждни активи. Съветваме ви обаче да не се доверявате на друг, когато става въпрос за финанси.

Избягвайте поведение, което цели да накара другите да ви завиждат, не се хвалите тази година.

Здраве

Тази година е благоприятна за здравето ви. Ще имате добро здраве и весело настроение през цялата година.

През тази година имате всичко - просперитет в работата, приличен любовен живот, професионален успех и финансова стабилност. Това ще ви даде достатъчно свободно време, така че използвайте това време за добро. Станете от дивана и се раздвижете.

Ако не сте планирали почивка, планирайте я през август и септември. Освен това помислете за редовни медицински прегледи, особено в края на пролетта.