Плъхът заема първата позиция в зодиака.

Ако сте родени през годините 1924, 1936,1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 и 2020, то това е вашият знак.

За Плъха годината ще бъде година на трансформации. Това ще бъде една възхитителна година за семейните двойки. Необвързаните също ще започнат нови връзки, които могат да доведат до брак. Професионалният стрес обаче може да се превърне в причина за здравословни проблеми, така че бъдете внимателни!

Щастливи числа: 2 и 3.

Щастливи цветове: зелен, син и златист.

Но какво още вещае годината?

Любов

Съвместими зодии: Вол, Маймуна, Дракон.

Ако сте обвързани, тази година трябва обръщате повече внимание на своя партньор. Не бива да пренебрегвате човека до себе си, защото това може да доведе до конфликти. Трябва да разберете какви са нуждите му и да поработите малко по-усърдно за тях. Но ако го направите, любовният ви живот ще ви донесе много щастие.

Ако сте необвързани, тази година е време да спрете да разчитате на съдбата и да започнете да работите за намирането на правилния човек за себе си. Това е годината на Водния Тигър и бездействието за него е непоносимо.

Финанси

През 2022-ра година вашите финанси ще имат както възходи, така и спадове. Това е така, защото, от една страна, вашият доход със сигурност ще нарасне, но от друга страна, разходите ви може да се увеличат.

Съветваме ви да изберете правилните задачи за вас и да не губите енергията си за ненужни дейности.

Бъдете внимателни, защото някои непредвидени разходи може да заемат голяма част от приходите ви тази година.

Здраве

Годината на Тигъра ще бъде благоприятен период за здравето ви. Очаква ви добро здраве през цялата година. Ако полагате грижи за себе си през първата половина на годината, това ще ви помогне да избегнете много здравословни проблеми. Това е годината, в която трябва да се откажете от лошите си навици.

Ако планирате почивка, уверете се, че е в края на лятото или началото на зимата. Отделете това време, за да общувате с близките си. През март и ноември обаче се препоръчва да не пътувате на дълги разстояния.