Парис Хилтън за пореден път доказа, че е по-красива, отколкото е интелигентна. Блондинката предизвика вълна от подигравки, след като се опита да се прояви в сферата на готварството.

Богаташката публикува 15-минутен клип в платформата за видео споделяне Youtube, в който готви лазаня. Ястието не е особено сложно и би било истинско удоволствие да гледаме как се приготвя, ако водещи бяха някои от световноизвестните готвачи.

Парис обаче представи стъпките по абсурден и дори комичен начин. Не само, че направи всичко по възможно най-трудния начин и използва едно от кучетата си за помощник, но и изреченията ѝ бяха безсмислени, а мисълта ѝ - накъсана.

"Както всички знаете... е, може би не всички знаете... хората, които знаят, знаят, че съм невероятен готвач" - това са само част от глупостите, които излязоха от устата на риалити звездата.

Оттук нататък самото готвене премина под знака на пълен провал. Парис не знаеше, че е купила листа за лазаня, които трябва да се сварят предварително, нито бе настъргала моцарелата или беше подготвила някой от останалите съставки.

С всяка минута ситуацията ставаше все по-зле. Тъй като този абсурд не може да се опише с думи, решихме да ви покажем и самото видео:

Успяхте ли да изгледате видеото докрай?