Наистина е трудно да се опише. Дълго време ми липсваше. Лежах и мислех къде сбърках.

Четях книгата, която ми даде, обличах тениската, с която спеше, слушах музиката, която обичаше.

Името ти вече не се споменаваше в разговори. Приятелите ми вече не се чудеха къде си и какво правиш. Всички, но не и аз.

Всеки ден исках да ти пиша, да ти се обадя, но бях уплашена. Страхувах се, че ако ти се обадя, ще ми кажеш, че изобщо не съм ти липсвала.

Всяко доказателство, че бяхме заедно, вече беше изтрито от социалните мрежи. Всеки знак, че ти беше най-важната част от живота ми, вече не се виждаше, но аз н можех да забравя.

Истината е, че ти взе част от мен, когато си тръгна.

Може би не знаеш, че всяка неделя се моля за теб, моля Бог да се върнеш. Често ти изпращам писма, надявайки се, че ще ми отговориш. Всички ме питат защо го правя, защо все още се надявам, след като са минали толкова много години. Тогава им отговарям: „Когато някой е сродната ти душа, ще намерите начин да бъдете отново заедно.“

Колко писма ти написах? По едно на година, общо пет.

Минаха пет години. Толкова много време, а все още виждам теб, всеки път когато погледна отражението си в огледалото. Чувствах се горда от човека, в който се превърнах, благодарение на теб.

И тогава, един ден се случи. Името ти се изписа на екрана на телефона ми, точно както си го представях пет години. Бях уплашена, развълнувана, не можех да си поема дъх, но знаех, че ти ще се върнеш.

През съзнанието ми преминаха милиони въпроси, краткият разговор ме накара да мечтая. Най-важното беше, че ти се върна. Единственият, който имаше значение, беше ти.

Огледах се, видях много хора и сред тях беше ти. Отново се почувствах цяла за първи път от пет години.

Ти ме научи, че любовта може да устои на времето. Ти ми даде вяра. И въпреки всички колебания и страхове, аз повярвах и никога не се отказах.
Вече всички казват, че съм щастлива. Истината е, че съм най-щастлива, когато ти си до мен. Мнозина не можеха да повярват и казваха, че трябва да се откажа. Но аз вярвам, вярвам, че когато двама души са предопределени един за друг, те ще бъдат заедно!