Ако нещо е предназначено за теб, няма да е токсично. Няма да разкрие несигурността или страховете ти или най-лошото в теб, защото ще внесе мир в живота и в сърцето ти.

Ако нещо е предопределено за теб, няма да го чувстваш като бреме. Няма да се налага да обясняваш на никого защо не е толкова лошо, колкото си мисли, че е и няма да ти се налага да спиш, чудейки се дали лъжеш себе си, защото ще си сигурна в това. Ще бъдеш сигурна, че е точно за теб.

Ако нещо е предназначено за теб, няма да се чувстваш като на война. Война със себе си, защото не можеш да се измъкнеш от него. Война с приятелите ти, защото всички могат да видят, че се установяваш. Война с любовта, защото част от теб знае, че не трябва да е толкова трудно, но другата просто не може да се откаже.

Ако нещо е предназначено за теб, няма постоянно да се питаш дали е така.
Няма да ти се налага да търсиш знаци, да питаш за съвет или да търсиш потвърждение, че е правилно. Просто ще знаеш. Ще се чувстваш като у дома си. Ще те накара да се чувстваш в безопасност. Ще ти даде едно нещо по-малко, за което да се притесняваш. Ще бъде здравословно за теб.

Ако нещо е предопределено за теб, няма да се налага да го гониш. Няма да се налага да се стараеш прекалено или да обърнеш живота си с главата надолу, за да работи. Няма да се налага да губиш себе си, за да можеш да го задържиш.

Ако нещо е предназначено за теб, ще те доближи до това коя си в действителност. Ще подчертае всички красиви части от теб и ще те направи по-отворена към любовта, по-състрадателна и по-прощаваща.

Ако нещо е предопределено за теб, няма да разбие сърцето ти. Може да има разочарования или конфликти, но това никога няма да разбие духа ти, никога няма да затвори сърцето ти и никога няма да ти позволи да потиснеш най-съкровените си чувства.

Защото това, което е предназначено за теб, не се случва много често, но когато стане, когато не е поредния урок или друга грешка, когато най-накрая е твое след всичко, което си преживяла и всичко, през което си преминала, идва като вълна и измива мръсното минало, неблагоприятния избор и болезнения край. Идва да оправи това, което си счупила. Идва да те излекува.

Защото това, което е предопределено за теб, е нещо, което Бог е избрал само за теб и едва ли някога ще сбъркаш.