Чудя се дали се е тревожила, че между нас има нещо. Чудя се дали се е разстройвала, когато е виждала как харесвам снимките ти или ти пиша, Чудя се дали ти ме нарани, за да не нараниш нея. Избра ли връзката си пред приятелството ни, защото тя може да ти даде повече?

Тя ли е причината да не сме приятели вече? Постави ли ти ултиматум или сам се отдалечи от мен? Бори ли се за мен, каза ли ѝ, че няма за какво да се тревожи, обясни ли ѝ какво означавам аз за теб?

Чудя се дали бихме били отново приятели, ако се разделите. Ще се преструваш ли, че нищо не се е случило, сякаш не си изчезнал от месеци? Чудя се, ако всичко се върне, както беше, колко ще продължи. Докато не откриеш нова приятелка ли? Чудя се дали това е причината да не се виждаме.

Имаш ли чувства към мен? Затова ли си тръгна? Защото знаеше, че е опасно или не те интересува моето приятелство?

Чудя се какво е минало през ума ти тогава. Не мога да разбера защо спря да ми говориш, защо започна да се държиш, сякаш нямам никакво значение за теб, а преди това всичко беше наред.

Спря ли да говориш с други приятели? Някой ще каже ли, че си се променил? Спря ли да имаш социален живот и излизаш ли все още през уикендите, или само с нея? Само мен ли изхвърли от живота си?

Осъзнаваш ли колко ми тежи това и колко ми липсваш? Дали ти е минавало през ума отново да се свържеш с мен, за да видиш как съм и да ми кажеш причината?

Чудя се дали ти е било лесно да вземеш това решение? Как се почувства? Липсвам ли ти или вече не мислиш за мен?