Това съм аз, гледайки напред, към бъдещето. Това съм аз, приемайки болката и, че ми липсваш. Това съм аз всеки ден на нашето място, на всеки ъгъл, на който сме били, всяко кафе. Всеки ден се събуждам, знаейки колко ми липсващ, но приемайки този факт. Това съм, разбирайки, че няма проблем в това да ти липсва някой, защото животът продължава. Един ден ще чуя песните ни и ще се усмихна, а завивките ми няма да имат твоята миризма. Един ден ще се влюбя отново и ще е толкова прекрасно.

Това съм аз. Аз продължавам напред, приемайки условията на реалността, приемайки, че с теб няма да имаме общо бъдеще. Всичко, за което сме говорили, ще се сбъдне. Ти ще имаш живота, който искаш, и ще преживееш всичко, за което мечтаеше, ще обичаш, но аз няма да съм до теб.

Това съм аз, гледайки напред, както и ти направи. Знам, че някоя друга ще е на мое място, ще е твоят най-голям фен. Това съм аз, надявайки се, че любовта, която заслужаваш, ще те намери. Надявам се да преживееш едно велико приключение, че ще си истински щастлив.

Това съм аз и продължавам напред. Приех, че красивите неща понякога приключват. Няма какво да кажа, за да поправя това. Понякога трябва да си тръгнеш от някого, за да откриеш нещо още по-прекрасно. Животът е прекрасен, всеки един момент си заслужава, а любовта още повече. Това е сърцето ми, преглъщайки факта, че в един момент ние бяхме късметлии, а в следващия – не. Така се случва в живота.