Ако е предназначено за вас, няма да е токсично. Няма да разкрие вашата несигурност или страховете ви или най-лошото във вас, защото ще внесе мир в живота и в сърцето ви.

Ако е предназначено за вас, няма да се усеща като бреме. Няма да трябва да обяснявате на никого защо не е толкова лошо, колкото си мислят, че е и няма да ви се налага да спите, чудейки се дали лъжете себе си, защото ще бъдете сигурни в това. Ще сте сигурни, че е точно за вас.

Ако е предназначено за вас, няма да се усеща като война. Война със себе си, защото го оставяте да се провлачва или защото не можете да се измъкнете от нея. Война с приятелите ви, защото всички могат да видят, че се установявате. Война с любов, защото част от вас знае, че не трябва да е толкова трудно, но другата част просто не може да се откаже от нея.

Ако е предназначено за вас, няма да се налага постоянно да се питате дали е така.

Няма да ви се налага да търсите знаци, да питате за съвет или да търсите потвърждение, че е правилно. Просто ще знаете. Ще се чувствате като у дома си. Ще ви накара да се чувствате в безопасност. Това ще ви даде едно нещо по-малко, за което да се притеснявате. Ще бъде здравословно за вас.

Ако е предназначено за вас, няма да се налага да го преследвате. Няма да се налага да се стараете прекалено усилено или да обърнете живота си с главата надолу, за да работи. Няма да се налага да губите себе си, за да можете да го задържите.

Ако е предназначено за вас, ще ви доближи до това кой сте в действителност. То ще подобри всички красиви части от вас и ще ви направи по-отворени към любовта, по-състрадателни и по-прощаващи.

Ако е предназначено за вас, няма да разбие сърцето ви. Може да има разочарования или конфликти, но това никога няма да разбие духа ви, никога няма да затвори сърцето ви и никога няма да ви позволи да потиснете най-съкровените си чувства.

Защото това, което е предназначено за вас, не се случва много често, но когато стане, когато не е поредният урок или друга грешка, когато най-накрая е ваше след всичко, което сте преживели, идва като вълна измиване на мръсното минало, неблагоприятния избор и болезнения край. Идва да оправи това, което сте счупили. Идва да ви излекува.

Защото това, което е предназначено за вас, е нещо, което Бог е избрал само за вас и едва ли някога нещо ще се обърка.