Момичето на твоите мечти е там някъде... ако знаеш какво точно да търсиш!

Когато ходиш по срещи, искаш да знаеш как да спечелиш момичето на мечтите ти. Може би имаш списък с нещата, които търсиш във всяка, която срещнеш, но това може да не е достатъчно. Да, за много мъже е важно момичето да е красиво, умно и забавно, но има и някои други черти, които да търсиш в тази, с която искаш да прекараш живота си.

Ако тя притежава тези 5 черти, не я пускай:

1. Честна е

Честността е важна за здрава и дълготрайна връзка. Без нея няма доверие, а без доверие няма връзка. Ако искаш да разбереш дали тя е искрена, я наблюдавай.

Задай си и тези въпроси, когато започнете връзката ви:

  • Отговаря ли директно на въпросите ти или ги избягва?
  • Откровена ли е с приятелите и семейството си?
  • Би ли върнала портфейл, който е намерила на улицата?
  • Честна ли е колко пари получава и харчи?

Ако видиш, че не те лъже, нямаш причина да се съмняваш в нея.

2. Не приема всичко лично

Някои жени приемат нещата прекалено лично. Това се случва постоянно и за най-малките неща. Понякога мъжете забравяте, а някои представителки на нежния пол приемат това като знак, че не ги обичате. Това е изтощаващо, защото се създава излишно напрежение. Намери жената, която не приема нещата прекалено лично през цялото време и не я пускай. 

3. Комуникативна е

Комуникацията е много важна част от връзката. Важно е да можеш да споделяш емоциите си, чувствата си и как е минал денят ти. Това заздравява връзката. Не трябва да задържате всичко в себе си, защото това само ще ѝ навреди. Няма нищо лошо в това да разкажеш за проблемите на работата си или да кажеш на половинката си да направи нещо, което е важно за теб. Не е нужно комуникацията да е вербална. Можете да покажете някои неща и с действията си.

4. Независима е

Когато започнеш една връзка, е нормално да искаш да прекарвате повече време заедно. Всичко е вълнуващо и ново. Запомни, че е важно, жената, с която си да има и свой собствен живот. Не позволявайте на връзката да ви погълне и да нямате време за себе си. Всеки има своите хобита и неща, които обича да прави. Ако обича да излиза с приятелки, я остави да се забавлява. Тя е отделна личност и има нужда от време за себе си.

5. Привързана е

Да, сексът е важен, но той не е всичко в една връзка. Интимността може да бъде показана и по друг начин. Тя е в прегръдките, разходките, целувките и невербалната комуникация. За някои жени е трудно да се привържат към половинката си или да покажат интимност, защото имат травма от предишните си връзки.

Търсенето на перфектната половинка не е лесно, но не е и невъзможно.

Перфектната жена не е само хубавата коса или усмивка, тя има и качества, които са важни, ако искаш здрава и дълготрайна връзка, която да е основана върху комуникация, интимност и доверие.