Повечето от нас смятат, че да живееш в затворен комплекс е лукс, без който всъщност можем. Но само се замислете какво е усещането да живеете на спокойно място с денонощна охрана, сред повече зеленина и далеч от шума на малките квартални улички и напрегнатото ежедневие на големия град… Прекрасно, нали? Именно такава сбъдната мечта е комплекс Amaya Residence - със своята перфектна локация предлага на живущите тишина, спокойствие и чист въздух – всичко, от което се нуждаете!

Да живееш в затворен комплекс е като да живееш в един малък град, с тази разлика обаче, че всички жители, както младите семейства с деца, така и тези, които живеят сами, могат ежеминутно да се наслаждават на прекрасна атмосфера, на обширна зелена площ и на спокойствие, каквито заслужават. Amaya Residence ви дава точно това - модерна среда, функционални и светли жилища, като, разбира се, е отделено специално внимание върху сигурността на живущите, кът за игра за най-малките и много зеленина!

Всички апартаменти са с изумителна гледка, някои директно към планината, а други към уютния и спокоен частен парк, със селектирани растителни видове, специално осветление и романтични кътчета на усамотение. Вече няма нужда да излизате или да бързате да отидете на тренировка или да купите нещо за хапване, защото всички необходими удобства са ви под ръка - на разположение са просторен фитнес, детска площадка с множество забавления за децата, кафе и магазин. И това ако не е атестат за спокойствие и пълен релакс!

Какви са останалите предимства да живеете в затворен комплекс? Нека започнем с това, че всичко е частна собственост, т.е. всичко се управлява от самите вас и по начина, по който самите вие искате. Ежемесечната такса, която заплащате, ви гарантира поддръжа както на парковата среда и алеите, така и сигурността 24 часа в денонощието. А какво по-прекрасно от това трети лица да не ви безпокоят, когато си почивате или се радвате на най-близките си? Друг плюс е, че никога не се тревожите дали някой ще ви обере, дали боклукът ви ще бъде извозен навреме, дали бездомни кучета ще бъдат заплаха за здравето на вас и вашите деца. 

Е, какво е вашето оправдание да се лишите от тази необходимост?

Повече за комплекса, може да научите тук - http://buildinvest.bg/amaya/