Разберете къде сте в класацията на злите и добрите и то само с помощта на зодиакалния ви знак.

Ангел или дявол?

Вижте сами:

1. Овен

Имате много грехове: хазарт, измама, заблуда, лъжа, секс, алкохол. За щастие, успявате да ги прикриете добре! Имате и голямо чувство за хумор - обичате да карате хората да се смеят, преди да станете истински жестоки с тях.

2. Телец

Вие сте добър човек с голямо сърце. Винаги сте готови да помагате на другите. Единствената отрицателна страна на характера ви е, че често вашата доброта ви вреди. Прекалено сте мили за свят, изпълнен с дяволи.

3. Близнаци

В класацията на „злите“ и „добрите“, вие сте някъде по средата - имате ангел на едното рамо и дявол на другото. Поведението ви зависи най-вече от моментното ви настроение. Вие сте нощ и ден, добро и зло, лято и зима.

4. Рак

Вие истински жадувате да бъдете добър човек, но срещате твърде много препятствия и изкушения по пътя. В типичния за вас ден добрите и лошите постъпки просто се редуват.

5. Лъв

Ви сте величествени, нежни и благородни... докато не се вбесите. Ако някой предизвика лошата ви страна, бързо ще усети болката от острите ви зъби. Обичате да правите добро, но по вашия начин. В случай, че някой се опита да ви се наложи, горко ще съжалява.

6. Дева

Вие сте топъл, забавен и много щедър човек. Но ако някой се опита да се подиграе с Вас, тогава бързо показвате лошата си страна и можете да накарате този човек да съжалява до края на живота си.

7. Везни

Вие сте истински ангел! Просто сте неспособни да извършите какъвто и да е грях. Толкова сте чисти и добри, че чак карате всички останали да се чувстват зле във ваше присъствие. Може би е време да свалите малко летвата, ей така, за общото благо.

8. Скорпион

Вие сте олицетворение на дявола и това ви носи искрена наслада! Не само, че не го криете, но и се гордеете и демонстрирате злия си характер на всеки. Що се отнася до външния ви вид, вие сте толкова секси, че всички падат доброволно в краката ви!

9. Стрелец

Вие сте човек, който преминава през живота с огромна усмивка на лицето си. Обичате да бъдете сред хора и истински се забавлявате в тяхно присъствие. Ядосвате се, когато другите лъжат, защото най-много цените искрените отношения. Гневът ви обаче трае само миг и много бързо забравяте лошото, което са ви причинили, защото сте пристрастени към щастието и радостта.

10. Козирог

Във вас се крие истински дявол! Вие просто не желаете да правите добро. Вършите малки злини, а когато ви хванат, се преструвате, че искрено съжалявате. След което историята се повтаря...

11. Водолей

Вие сте честен и любящ човек, който обича да помага на другите и да им носи радост. Единственият ви недостатък е силната ви сексуалност, която често ви води до грешни решения.

 

 

12. Риби

Вие имате силно независим характер, като освен това сте и много любезни, грижовни и емоционални. Има обаче една тенденция при вас - истински да се ядосвате, когато другите не отвръщат на вашата доброта и щедрост подобаващо.