Докато Черната Луна се готви да влезе във Везни, Бялата Луна не спи и ни подготвя подкрепата на Висшите сили. Астролози разказват какво ще даде тя на всеки от нас, намирайки се в съзвездието Близнаци.

Всичко в света е двойствено, така че дори въпреки трудния предстоящ транзит на Черната Луна през знака Везни, ни очаква красив подарък от Вселената под формата на прехода на Бялата Луна в Близнаци. Това означава, че висшите сили няма да ни оставят без подкрепа и е интересно, че подобно на Черната луна, Бялата луна ще бъде във въздушен знак, което означава, че дори проблемите в отношенията, които Лилит ще донесе, ще бъдат изпратени за нашия растеж и развитие.

Бяла луна в Близнаци - магия в пътуването и ученето

Бялата луна в Близнаци традиционно влияе на най-близкия кръг от хора, следователно, докато Черната луна ще „разбие” отношенията ни, Бялата ще ни защитава и ще ни носи подаръци. Например, може внезапно да се сприятелите или да започнете да развивате умение, което в крайна сметка ще ви позволи да повишите финансовото си ниво. Основното е, че заедно с това Юпитер ще бъде в Близнаци, планета, която класически дава облекчение и носи значима помощ. Бъдете спокойни, от 14 юни в живота ви може да влезе човек, изпратен ви от ангелите и помощта му за вас ще бъде буквално фантастична.

Ангелите ни говорят чрез сънища, знаци или внезапни нужди, които трудно могат да бъдат обяснени логично. Ето защо, ако от 14 юни 2024 г. до 11 януари 2025 г. изведнъж наистина искате да научите френски, да седнете зад волана или да отидете на Камчатка - вашите невидими помощници се опитват да ви изпратят помощ и нови умения за развитие.

Основното е, че знакът Близнаци в астрологията отговаря за роднини, кратки пътувания и образование под формата на курсове, майсторски класове или обучения. Следователно Бялата Луна ще донесе уникални събития в тези области, особено за тези, които няма да приемат новите си искания твърде сериозно. Не се съдете строго за идеите, които започват да ви идват – така трябва да бъде. Не забравяйте, че Луната включва влиянието си и ще се опита да ви даде нещо, което в крайна сметка ще изиграе почти съдбовна роля в живота ви.

Кога влиянието на Бялата Луна ще е най-силно?

Най-голямата подкрепа ни очаква през декември 2024 г. – на Пълнолунието в Близнаци на 15 декември ангелите ще бъдат особено активни в помощ на всички нас. За мнозина желанието, което се появи в района на 6-14 юни, когато беше активно Новолунието в Близнаци, ще се сбъдне.

За Близнаците това разбира се е най-важното събитие, което може да доведе до среща с мъж, покупка на апартамент, лечение на тялото или пътуване в чужбина. За други знаци Пълнолунието на 15 декември може да донесе важно финансово решение, както и среща с хора, които могат да ви повлияят кармично. Например, това може да е пътуване или обучение, или краят на труден период в отношенията с роднини.