Юпитер в Овен продължава да разширява полето ви на действие. Той ви предлага възможности, които ви позволяват да изразите своите дарби или знания. Ако имате усещането, че сте в застой, това чувство ще изчезне. Щастливата звезда ви предлага, ако сте съгласни, да промените ситуация или сектор от живота си. За да може всичко това да се случи при най-добрите условия, ще трябва да се преборите с енергиите, които произлизат от Телец. Между 1-ви и 30-ти ще трябва да преговаряте главно с Меркурий! Ретроградният му ход, който започва на 22-ри, води до забавяния. Вместо да крещите, възползвайте се от възможността да помислите. Проучете внимателно това, което ви се предлага. В разговорите си бъдете дипломатични и те ще доведат до споразумение.

Късметът ви се усмихва и възможностите идват от нищото. Лъвове, небето изпълнява желанието ви! Така че сега не е моментът да се съсредоточавате върху това, което не е наред! Вместо това вижте всички предимства, които са на ваше разположение. Що се отнася до хората, които ви дразнят с идеите си, опитайте се да ги разберете. По този начин ще откриете, че те не грешат и че тяхната гледна точка е вълнуваща и си струва да бъде проучена. Финансовият сектор се развива добре. Но е възможно очакванията ви да не се оправдаят. Затова, преди да сметнете, че събеседникът ви е стиснат, прочетете внимателно дребния шрифт.

Съвет на месеца: Обърнете внимание на своята упоритост. Използвайте я разумно и когато е необходимо, правете почивки. Те ще ви вдъхновят да задълбочите идеите си и тези на другите.