През април, енергиите, идващи от Овен, съживяват сектора на вашите проекти и приятелства. Умът ви е възприемчив към новостите и промените. Без да го правите умишлено, вие привличате хората към себе си. Начинът ви на съществуване и чувството ви за цел мигновено създават симпатии. В този забързан климат се чувствате добре. Работите на всички фронтове! Затова имате хиляда и една идеи в даден момент. Ако обаче искате всички тези предимства да послужат на интересите и проектите ви, ще трябва да бъдете практични. Също така би било хубаво, ако поставите някои ограничения. Това може да изглежда като налагане, но като бъдете малко по-разумни, ще избегнете разочарования.

По природа обичате промените, защото рутината ви отегчава. Уви, налага се да работите със Сатурн, който значително забавя напредъка ви. В най-лошите дни може да имате чувството, че се движите назад. Близнаци, късметът продължава да ви се усмихва, така че се възползвайте от него, вместо да се опитвате да избегнете това, което не ви устройва.

Съвет на месеца: Разбирате се много добре с хората и с обкръжението си. Въпреки това, ако искате да запазите добрите си отношения, от време на време поемайте инициативата!