Въпреки че преместването на Плутон във Водолей ви поставя в противоречие с днешното общество, съществуването ви започва да се променя. Венера, Меркурий и Слънцето преминават през вашия знак този месец. Свързани с енергиите, които се излъчват от Риби и Рак, те ви помагат да върнете нещата в правия път. Ретроградният Меркурий от 22-ри ви насърчава да се заинтересувате от проект, който е останал нерешен. Той ви насърчава да задълбочите мислите си, за да можете да постигнете амбициите си. През този месец се намирате във вселена, която ви подхожда и е в съответствие с вашите убеждения. Комуникацията с онези, които са се дистанцирали, се възстановява. В социалния ви кръг отново се появяват хора, които изпитват уважение към вас.

Нещата започват да се променят. Чувствате се по-комфортно и у дома си. Решенията ви са правилни и професионалното ви обкръжение ги оценява. Възможно е обаче отново да се сблъскате с проблем, който ви е създал трудности. Телец, вие държите на полезните си старомодни методи и това ви носи успех. Но този път приемете някои промени, защото те са необходими за вашето развитие.

Съвет на месеца: Звездите се грижат за това част от живота ви да започне наново. Време е да загърбите миналото и да продължите напред.