През април Юпитер, който се намира във вашия знак, насърчава и поощрява личното ви и материално израстване, Овни. Той ви кара да искате да успеете в дадена област или да подобрите съществуването си. Подсилва естествената ви творческа сила и увереността ви в себе си. Юпитер ви подтиква да предприемате действия. Той ви предлага нови възможности, които са в съответствие с вашата личност, която обича да има няколко проекта в ход. През този месец по-прагматичните енергии ви насърчават да проверите дали идеите или проектите ви са финансово осъществими. Що се отнася до дисонансите, които идват от Марс в Рак, те ви съветват да вземете предвид някои външни пречки. Вместо да избухвате, за да спечелите, намерете компромис с тези задължения. В началото на месеца, направете преглед на сметките си и бъдете по-икономични от обикновено.

През април сте много предприемчиви и успявате да се справите добре с всичко, с което се захванете. Когато се налага, умеете да поемате рискове и именно това ви води към успеха. От известно време насам се движите по-бързо от останалите. Късметът ви се умножава. Възползвате се от него.

Съвет на месеца: Вместо да се бунтувате, намерете време да си дадете сметка за причините за възникналите неудобства. Това ще ви помогне да превърнете трудностите в улеснения.