Искате ли да работите за много надарен, но непохватен началник? Насочете се към Водолей. Той има изключителни идеи, тъй като има оригинален и необичаен подход към живота и работата. Водолеят е способен да съсипе и най-добрия бизнес чрез внезапна промяна на курса, отплесвайки се и стреляйки в погрешната посока. Той може да забрави за среща или конференция, но в същото време обича да ходи на такива места.

Много астролози са писали за безпристрастността на Водолея, но този началник освен това е хуманен и добър.

Крайно независим, но неуверен, градивен, но лекомислен, началникът от тази зодия може да ви доведе до лудост. Малко са служителите, на които наистина доставя удоволствие да работят за него години наред. Но за кратък договор или за временно заместване този началник става.

Възхитително побъркан сам по себе си, той ще зарази и вас, ако сте с него за повече време. Дори само общуването с него ще ви научи да мислите различно, да развиете безпристрастност, вашето поведение ще се ориентира към бъдещето, ще започнете да се надсмивате над себе си, ще станете човеколюбец в най-добрия смисъл на тази дума. Това е много, много специален вид началник! Бомба, която може да избухне всеки момент!

Водолеите са експерти в решаването на чуждите проблеми, но не и на своите собствени. Това напомня за една иронична и мъдра мисъл: “Когато става дума за делата на другите, дори глупаците са мъдреци. А когато става дума за собствените дела, дори мъдреците грешат.” Така че, ако имате проблем, споделете го с началника си. Със сигурност ще получите поне симпатия и разбиране.