Ашли Греъм сподели емоционално есе, че раждането й не е минало гладко и усложненията са настъпили, след като тя е родила близнаците Роман и Малакай.

Популярната манекенка сподели, че е родила у дома с професионален екип до себе си, но не е очаквала, че обилното кървене ще наруши вълшебния момент.

В текст за списание Glamour, Греъм, която има още един по-голям син, пише:

“В нощта, когато родих близнаците, кървях. Беше 2 през нощта, когато започнаха контракциите ми. В 3:45 отидох до тоалетната, мислейки, че трябва да отида и Малакай излезе, докато дулата ми пристигаше да ми помогне.

Два часа и седем минути по-късно родих Роман във ваната - нямаше време да надуя басейна за раждане, защото всичко се случи толкова бързо. В началото всички празнувахме. Не можехме да повярваме, че раждането ми отне три часа и половина и бях невероятно благодарна на екипа от професионални, интелигентни и обучени хора, който беше с мен, когато родих Исак и който сега отново е с мен за близнаците.

Следващото нещо, което се случи, беше, че погледнах акушерката си и казах: „Не се чувствам добре. — Мисля, че трябва да си лягам. Спомням си само леко докосване по бузата ми, което се е оказало шамар, който акушерката ми е ударила, за да се свестя.
Когато дойдох в съзнание, се огледах и видях всички. Все ми казваха: „Добре си. Добре си. Добре си. ”... Не искаха да ми кажат, че съм загубила литри кръв. Въпреки че в този момент не искаха да навлизат в подробности , огледах се, кръв имаше буквално навсякъде и избухнах в сълзи – емоционално освобождаване от хаоса, който току-що преживях.
Акушерките ме попитаха дали мога да стана и да си легна. Аз не можах. Не можех да се изправя, дори за да пълзя. Е, увиха ме в голям чаршаф и ме завлякоха в хола, където имах ниско легло, на което можех да се търкаля. Слава Богу, че близнаците бяха добре, докато лежах на това легло 4 дни подред. Не можех да стана цяла седмица и не напуснах дома си почти два месеца.”

Греъм, която е най-известният модел с извивки и се застъпва за разпространяване на позитивност около външния вид на женското тяло, признава, че носенето на близнаци е оставило последствия върху самочувствието й и че тя отново се учи да обича тялото си.

„Дори сега, честно казано, мислите ми се движат на вълни. Все още не се чувствам напълно комфортно в тялото си, въпреки факта, че се стремя към позитивност за външния вид. Има дни, в които си казвам, че няма нещо, което да не мога да постигна. Тогава гледам стриите, които все още съществуват и винаги ще съществуват по корема ми и си мисля: „Господи, защо трябваше да се появяват над пъпа? Аз съм модел на бельо. Моделите не изглеждат така.“ И тогава си напомням, че и преди не бях норма за това как изглежда типичен модел бельо“, написа тя.