Въпреки че днес е щастливо женен за красавицата Мила Кунис, Аштън Къчър е имал и много тежки периоди в живота си. Един от които е разводът му с бившата му съпруга, Деми Мур.

Актьорът споделя, че разводът е бил много тежък за него. Въпреки че той е поискал тази раздяла, тя е била много трудна за него и в крайна сметка го е провокирала да се отдаде на духовно лечение, при което не се е хранил цяла седмица. Той споделя:

„Започнах да халюцинирам през втория ден от постенето, което беше фантастично. Разполагах с цялата си енергия и тренирах Тай Чи. Описвах всяка връзка, която ме е наранила и ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата към всички в последния ден. Чувствах се прекрасно, разчистих душата си и премахнах злобата, която таях в себе си“, споделя Кътчър.

Въпреки разликата във възрастта си, Деми и Аштън се ожениха през 2005 г. и се разведоха през 2011 г. като им отне цели две години да финализират раздялата си. Въпреки всичко, той остава с мили чувства към бившата си половинка.

„Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние понякога се провалят“, разкрива още актьорът.