Всеки е преминавал през трудни моменти, но усещането на подкрепа от хората около теб помага много. Понякога дори няколко думи за насърчаване и вдигане на духа правят чудеса. Ако и ти си в труден момент, прочети от какви думи се нуждаеш според зодията си, за да подобриш настроението си още сега:

Овен

Ще преодолееш това. Този стрес няма да продължи вечно, ситуацията е само временна. След няколко месеца тази болка ще се превърне в спомен.

Телец

Точно сега нещата не са най-добрите, но ще се изненадаш. Ти ще постигнеш много. Ще продължаваш да предприемаш стъпки към живота на мечтите си, какъвто винаги си искала. Това е напълно в твоите възможности.

Близнаци

Не си отмъщавай, като се опитваш да ги впечатлиш с това докъде си стигнала без тях. Научи се да обичаш себе си. Живей възможно най-добре без да те интересува дали те забелязват или не.

Рак

Заслужаваш щастие. Никога не позволявай на някой друг да ти казва нещо по-различно. Имаш меко сърце и доброта, която рядко се среща. Всеки би бил щастлив да прекара една вечер с теб, да не говорим за цял живот.

Лъв

В крайна сметка всичките ти усилия ще се изплатят. Не правиш това "за нищо". Ще пожънеш резултати от упоритата си работа. Просто трябва да почакаш малко повече.

Дева

Не позволявай на едно разбито сърце да те убеди да се откажеш от любовта. Не позволявай на един неуспех да те убеди да се откажеш от мечтите си. Не позволявай на един лош ден да те убеди, че целият ти живот е лош.

Везни

Ти си достойна за любов и за успешна връзка. Достойна си някой да отговори на съобщението ти. Всеки, който те кара да се съмняваш не заслужава дори секунда от времето ти.

Скорпион

Не си същия човек, който някога си била, променила си се. Пораснала си и си успяла. Така че спри да се притесняваш за това, което си направила погрешно в миналото и се съсредоточи върху бъдещето, което да изградиш за себе си.

Стрелец

Престани да бъдеш толкова сурова към себе си. Спри да се смяташ за товар, защото никой друг не те вижда по този начин. Твоето мнение за себе си е предубедено, несправедливо и нездравословно.

Козирог

Трябва да се гордееш със себе си заради всичко, което си постигнала, а не да си разочарована заради малкото неща, които още не си успяла да направиш. Спри да очакваш прекалено много от себе си, справяш се прекрасно.

Водолей

Ти си по-силна, отколкото си представяш и си по-способна от това, в което вярваш. Можеш да се справиш с повече, отколкото си мислиш и ще го разбереш.

Риби

Няма винаги да се чувстваш така изгубена и сама. Ще разбереш какво искаш и ще го получиш.