Лятото вече се задава и е време да планираме почивките си. Направили ли сте всички планове? Ако имате свободни три месеца през лятото и обичате да пишете за туризъм, може и да извадите късмет!

Бюджетната исландска авиокомпания Wow Air търси двама приятели, които обичат да пътуват заедно и искат да обиколят пообиколят света през лятото. Те ще се преместят в Исландия за три месеца, ще получават заплата от около 3300 евро месечно и ще имат възможност да летят до 38 дестинации по света, като Барселона, Париж, Берлин, Ню Йорк, Лос Анджелис, Тел Авив и други. Късметлиите ще трябва да описват преживяванията си под формата на видеа, снимки и писмени разкази, а препоръките им ще бъдат включени в специален туристически наръчник, издаван от авиокомпанията.

Спечелилите приятели ще се преместят в Исландия от 1 юни до 15 август и ще живеят в центъра на Рейкявик. След това двамата ще могат да избират къде да пътуват. Най-хубавото е, че всички транспортни, хотелски и други разходи се поемат изцяло от авиокомпанията.

Кандидатите трябва да предадат 2-минутно видео, представящо родния им град, а крайният срок за предаване е 14 май.

Вижте промоционалното видео тук:

Ние не се сещаме за по-хубава работа за през лятото, а вие?