X

Аз мога да се пазя, но съм дала път на твоята сила пред своята….

от в 10:15 на 11.11.2017 в Всичко за теб | Любов


Аз мога да се пазя, но съм дала път на твоята сила пред своята….

Аз мога да се пазя, но съм дала път на твоята сила пред своята….

Говорихме за мен, за това какъв човек съм… Искам да ти кажа, че аз най-добре знам какъв човек съм и знам своята цена, знам че няма да отдам живота си на някой и за стотинка по-малко от това, което струвам и това, което заслужавам.

Да, аз съм нежна и ранима, но и много силна. Мисля че в мен има сила, която никое друго момиче не притежава и знам, че много други момичета няма да могат да понесат много от нещата, през които минах и които на никой не бих споделила….

Била съм на дъното и съм излизала от там съвсем сама. Изправям се сама винаги след всеки удар на живота и сама се боря.

Много други нямаше да търсят любовта, а щяха да изберат интереса и лесния път пред нея, но за мен любовта е всичко. Търся я цял живот и знам, че който търси, намира; който иска, получава, а който благодари, за това което има; получава още повече от него…..

Не, аз не съм слаба, аз не съм ранима и толкова крехка, аз съм нежна и добра… И макар всеки да ми казва, че добротата е лоша, аз не искам да се променя, не искам да стана като всички, които забравят човещината и човешкото….  Знам, че понякога страдам от добротата си но няма да престана да я раздавам.

Ти казваш че понякога съм като дете, а не са ли именно децата най-милите и най-чистите същества на този свят? Не са ли те тези, които те гледат с искрени и чисти очи?

Само знай, че всеки на този свят е способен да те предаде, всеки е способен да ти забие нож в гърба. Е, аз знам своята цена и всяка вечер заспивам с чиста съвест, че не съм предала никого. Знам, че съм честна и искрена с хората. Да, трябва да мисля малко повече и за себе си, но това не означава че и тогава няма да съм честна и искрена.

Знаеш ли какво е най-хубавото в сивите ни дни? Най хубавото е да срещнеш усмихнат и любезен човек с чиста душа.

Знам също така, че ще ти дам много топлина, много любов и много разбиране; знам, че мога да ти дам спокойствие на душата; знам, че мога да ти давам всеки ден усмивки и много щастие.

Знам, че не съм като другите, знам че е странно да излезеш на пазар и вместо дреха да си купиш книга. Но за мен момичетата, които четат, са точно тези, които могат да направят живота ти изпълнен с много енергия, много щастие, много цветове, много прекрасни емоции. Те са тези, които могат да напишат историята на вашия взаимен живот; те са тези, които няма да се откажат, когато е трудно, винаги ще е зад гърба ти ще ти помага….много е трудно да намериш истински хора в днешно време.

За мен ти си специален и аз избирам теб, всеки ден избирам теб и когато някой ме пита защо той, аз им казвам че искам да дам всичко само на теб, защото усещам че си искрен, мил и прекрасен и знам, че не би ме наранил.

Само момиче като мен може да накара сърцето ти да трепти със страст и вълнуваща емоция.

Всеки има нужда от някой , който да му казва къде бърка и как да стане по-добър. Благодаря, че си до мен. Благодаря, че те има… Знай, че добрината, нежността, топлината в душата ми и усмивката на лицето ми ще са винаги част от моя свят. Благодаря, че те има! Обичам те, прекрасен мой!

И не на последно място - ти каза, че те страх да не ме нараниш. Ако ти умееш да си борбен, верен, категоричен, любящ и смел, няма да ме нараниш. Може да изглеждам чуплива, но съм силна като стрък жито и като песента на чучулигата, която превръща тъмната гора в приказна сцена. Аз мога да се пазя, но съм дала път на твоята сила пред своята.

Автор: Г.С.Теми   връзки | любов

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.