"Управниците ще бъдат свалени": Кръщелникът на Ванга назова датата, която ще бъде повратна точка през 2023 г.

Ванга умира през 1996 г., но прогнозите ѝ все още се обсъждат активно от обществеността, защото тя прави предсказания за далечното бъдеще. Още приживе много от предсказанията на българската ясновидка се сбъдват, макар и не всички.

Въпреки грешките, хората по цял свят продължават да се доверяват на предсказанията на Ванга, считайки я за една от най-влиятелните ясновидки за времето си и след това. Въпреки че баба Ванга отдавна не е сред нас, нейният кръщелник, руският журналист Сергей Косторной, публикува прогнозите ѝ. Мъжът стана известен през 2019 г., когато публикува предсказанието на Ванга за появата на коронавируса.

Този път мъжът обяви, че през пролетта ще настъпи дата, която ще промени хода на историята:

"Годината на Златорогия тур приключва - бикът е бесен и унищожава всичко по пътя си. Новият покровител - Златокосият кон - ще влезе в ролята си в деня на пролетното равноденствие - 21 март - тогава всичко ще започне", уверява експертът.

След това ще започнат кардинални промени, които ще доведат до сериозни последици в света: "Събитията ще се развият бързо. В главите на хората ще настъпи хаос, ще започнат бунтове, защото властва тъмна сила", казва Ванга. На небето ще започне борба между доброто и злото, през 2023 г. много от владетелите на Европа ще бъдат свалени", каза Косторной.

За Русия обаче, според Ванга, годината ще бъде благополучна. Икономиката на страната ще расте, а много държави ще искат да станат техни съюзници.